NAITECH, bezdrátová sluchátka HI-FI 6v1

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

NAITECH, bezdrátová sluchátka HI-FI 6v1

#1 Příspěvek od robo »

Nemate nekdo zkusenost s temato bezdratovyma sluchatkama. Prodavaji se na aukru kolem 200kc coz mi pripada podezrele. Nikde jsem se nedocetl jak se prenasi zvuk do sluchatek. Ani nejake zkusenosti ostatnich jsem na netu nenasel. Dekuji
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od AmarokCZ »

Přenos bude zcela jistě FM na frekvenci běžné pro rozhlasové vysílání. Kvalitou jsou maximálně k TV.
robo

#3 Příspěvek od robo »

Pokud je prenos infra tak ty nechci. Uz mam jedny, delsi cas. A pri pohybu po pokoji to straci signal. Ty s radiovym prenosem zase sumi. Kabel bych musel tahat pres cely pokoj coz je nejakych 6 metru, abych mel rezervu. proto bezdratova sluchatka. Pouzivam je jen k televizi.
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od AmarokCZ »

Já je sice nemám, ale to FM bych viděl jako nejpravděpodobnější variantu když mají i FM rádio. Infra by bylo u nových sluchátek docela pravěká záležitost.
Infra nechceš a rádiové šumí ... to je pak těžký něco sehnat, zbývá jedině digitální bezdrát.
Doma mám nevyužité AKG K305, což jsou taky bezdráty s FM přenosem, ale nosná frekvence je kolem 900MHz, takže je to o něčem jiném. Šumu tam moc není na to, že je to analogový přenos, takže pokud nechceš šum, tak se musíš podívat po něčem kvalitnějším.
robo

#5 Příspěvek od robo »

A ten sum je priiatelny utech co mas ? Nechces ty co mas , prodat?
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od AmarokCZ »

Šum, hmm ... záleží co je pro tebe přijatelné, já jsem zvyklý na nulový šum, takže toho šumu je tam na mě moc. Jinak pokud si do nich pustíš nějakou hudbu s malou dynamikou, tak šum prakticky nezaregistruješ.
Co se týče prodeje, tak bys je musel určitě vidět osobně, protože ty sluchátka už nejsou v původním stavu, jsou na nich provedené úpravy a ke všemu tomu jsou ještě citlivá na rušení (třeba poblíž lampičky s elektronickým předřadníkem dělají kraviny). A za symbolickou cenu se mi je prodávat nechce, protože je občasně někdo z rodiny využívá.
Killroy
Moderátor

#7 Příspěvek od Killroy »

FM 86MHz pro bezdrát, viz manuál. A je to tak akorát dobrý pro důchodce na usínání u TV, jinak asi na nic. A tak na tom snad ještě nejsi. Potvrzuji dost šumák a kdeco to ruší, ale to už víš.
Přílohy
Manuál_sluchátka.pdf
(268.03 KiB) Staženo 155 x
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“