Zhanam vyrobu 4vrstveho plosneho spoje na reprap

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kyori

#16 Příspěvek od kyori »

Ale no tak, paní učitelko, to není číslování vrstev, nýbrž zapojení signálů na piny konektorů :D :D

Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána.
Hill
Přílohy
denshi.jpg
detail desky
(125.7 KiB) Staženo 174 x
Andrea

#17 Příspěvek od Andrea »

Haha, je vidět, že velký expert z BHUK nikdy nenavrhoval a asi ani neviděl vícevrstvý plošňák. :roll:
Přílohy
proslepce.jpg
(16.83 KiB) Staženo 195 x
kyori

#18 Příspěvek od kyori »

mno, co se týče BHUK, slyšel jsem, že tě tam před časem nevzali pro neschopnost a teď máš na ně pifku :D ale to je jedno.

Pokud jde o tu desku, ta deska opravdu není 4-vrstvá. Já ji měl shodou okolností v polovině května v ruce a mám od ní schéma (pouze schéma), nikoliv výrobní podklady. Ostatně odhadovat z nápisu TOP a značky , že je čtvřvrstvá, to mi přijde docela odvážné, ačkoliv v Plzni je přece možné úplně všecko. Tam jsou ty slavný školy. :D
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

No radsej nechcem vediet, co si mal v ruke... Na tom linku sa k tej doske da stiahnut vsetko a v EAGLE jasne vidiet, ze su tam 4 vrstvy. A na tom vyreze, co poslala Andrea, to tiez vidiet - okrem "T" tam vidiet aj "S" z druhej vrstvy - a este su v tom ramiku miesta na dalsie dve pismena.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“