Já jsem třeba v ELČI měl tu čest nakupovat u prodavače, který nevěděl, co je to pájecí pero, krokodýlové svorky (krokosvorky)...
Zážitky z obchodů
Moderátor: Moderátoři
Zážitky z obchodů
Já jsem třeba v ELČI měl tu čest nakupovat u prodavače, který nevěděl, co je to pájecí pero, krokodýlové svorky (krokosvorky)...
Zbieram elektrónky.
P.S. Byl jsem svědkem toho, jak paní navštívila PCshop a žádala Redbull (ano, ten, co dává křídla). Prodavač jí radil potraviny, ale ona se nedala odbýt. Po delší diskusi vyšlo najevo, že paní chce mít v panelákovém bytě svoje wi-fi a tak jí nějaký poradce poslal koupit router.
ale byl jsem v jiny elektre kde maji normal silnoproud. zadal jsem u chlapa "pokistkove pouzdro na kabel" a tri 3.15A pojistky.
pojistky mi po dlouhe dobe nasel, chtel mi dat neake keramicke...
ale tak ja tam pet minut husti ze to ma kazda elektra. rikam mu jak to vypada... a nic. najednou tam prisla blondyna s krabici kde byly neake vidlice a zasuvky a ptala se me co potrebuji a ja ji to teda rekl a ona polozila krabici a sahla do supliku a najednou sem mel co sem chtel...
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
Řetězec Mobelix: Utratil jsem tam přes dvacet tisíc za nábytek. Hned po zaplacení mi ještě u pokladny prohledali batoh, jestli jsem jim tam náhodou něco neukradl...
To bylo poprvé a taky naposled, co jsem tam něco koupil.