Moje nové fórum

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vojta7

Moje nové fórum

#1 Příspěvek od Vojta7 »

Prosím neberte to jako reklamu, na fóru nic komerčního není a navíc je na placeném webhostingu.

Máte problém s počítačem? Navštivte http://pctipy.tk - moje nové fórum běžící na nepříliš známém systému punBB. Pokud bude mít dost uživatelů (alespoň 100), koupím doménu pctipy.net, zatím to ale nemá smysl.
petus
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od petus »

tak pár rad, lidi ti tam nepůjdou když tě vyhledávače nenajdou, takže si udělej klidně i zdarma seoanalýzu, pak nemáš vyplněny meta tagy, nebo teda máš, ale pctipy.tk není description ani keywords... nemáš tam ani sitemap,znakovou sadu máš blbě,žádný nadpis H1, a dál ani nevím co bych napsal. Pak teprve můžeš rozšiřovat podvědomí o svém webu... ;)

edit: a pak i favicon by si mohl dát normální (ikona v liště prohlížeče)
Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ :)
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
Zmije

#3 Příspěvek od Zmije »

Já na SEO moc nevěřím, google hledí především na reference a taky na obsah, nikoliv na formality.
petus
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od petus »

já taky ne, ale na druhou stránku ti ukáže , že máš právě blbou znakovou sadu... ty to svým počítači nepoznáš, protože máš stejnou, ale třeba linuxáci nebo i někdo jiný s jiným systémem to poznají ;-)
a třeba sitemap je pro vyhledávače docela důležitej
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
p32

#5 Příspěvek od p32 »

Zbytečná práce a té já se nadělám dost, takže si to dovolím tvrdit. :lol:
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Habesan »

poslední příspěvek: Nikdy...

K takovému diskuzáku musíš vytvořit komunitu, Bastlírna už je pár let zažitá a navíc se specializuje na elektro. U PC stačí, že si ho někdo za pár tisíc koupí a už začne rozdávat tipy.
Vojta7

#7 Příspěvek od Vojta7 »

@petus: Se znakovou sadou nic neudělám, punBB už je přeloženo a nastaveno v originále. Na Linuxu (konkrétně Kubuntu 10.10) to běží bezchybně.
rnbw

#8 Příspěvek od rnbw »

Je to v UTF-8, ziadny problem v tom nevidim.
petus
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od petus »

Vojta7 píše:@petus: Se znakovou sadou nic neudělám, punBB už je přeloženo a nastaveno v originále. Na Linuxu (konkrétně Kubuntu 10.10) to běží bezchybně.

tak to sorry, já jsem koukal a nevykoukal a seo taky nic o tom nepsalo :) tak omluva
Peťus
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od PvvS »

Hmm, i u PunBB se da upravit kodova stranka. Chce to jenom umet cist a mit snahu. Nainstalovat, spustit a spamovat umi kazdej. Kor d koncovkou TK ...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“