MW300GS nabíjení ???

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
blesk16

MW300GS nabíjení ???

#1 Příspěvek od blesk16 »

Čau chci se zeptat mám vysílačku a nebaví mě pořád vytahovat 8 nabíjecích bateriích a tak jsem koukal a vzadu na vysílačce je konektor 12V/250mA ten konektor na tom MW300GS mám kdybych ho tam strčil a pohlídal bych si čas šlo by to ??? dík :?:
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Nepíšeš, co máš za vysílačku. Nicméně, jestli je na tužkový akumulátory, tak nabíjecí logiku mít nemusí. Po připojení adaptéru se může jen přepnout na napájení z něho a baterky úplně odpojit. Nejlíp bys udělal, kdyby ses kouknul do manuálu. Nebo se to dá i změřit.
blesk16

#3 Příspěvek od blesk16 »

forbidden píše:Nepíšeš, co máš za vysílačku. Nicméně, jestli je na tužkový akumulátory, tak nabíjecí logiku mít nemusí. Po připojení adaptéru se může jen přepnout na napájení z něho a baterky úplně odpojit. Nejlíp bys udělal, kdyby ses kouknul do manuálu. Nebo se to dá i změřit.

Já právě k tomu manuál nemám ale na netu píšou že je to adaptér. nepíše se nic o nabíječce baterií ve vysílačce žádná elektronika není teda myslím, je to lehký a z Číny ale když tam pustím ten proud a ohlídal bych si to šlo by to ??? (je stabilizovaný) dík
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Hmm, myslím, že to bude, jak jsem psal výše. Podle mě se ty baterie po připojení adaptéru prostě odpojí, takže se nabíjení konat nebude. Ale změř napětí na kontaktech po připojení adaptéru a uvidíš, i když ani to nemusí znamenat, že je tam nějaký hlídání nabíjení.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“