Vrácení zboží (RC auto) do 14dnů

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
blesk16

Vrácení zboží (RC auto) do 14dnů

#1 Příspěvek od blesk16 »

Dobrý den, nějak mě to auto omrzelo a mám ho týden. Chtěl bych ho vrátit jenom se chci zeptat můžu auto vrátit když má jedno kolo trochu do osmičky (unašeč) a je odřený zespoda ??? Když jim ho tam pošlu tak mi pošlou peníze jak ? A odečtou mi peníze za to co je na tom rozbitého ??? dík
Andrea

#2 Příspěvek od Andrea »

Mám dojem, že vrácené zboží nesmí jevit známky používání, takže asi smolíček.
blesk16

#3 Příspěvek od blesk16 »

A kdybych si na jejich stránkách našel ty díly co jsou špatný a odečetly mi to taky by to šlo to je spíš s jakým prodejcem budu jednat co ???
Eleman

#4 Příspěvek od Eleman »

Tak, tak. Přečti si obchodní podmínky e-shopu. Výrobek lze vrátit do 14 dnů pouze nejeví-li známky používání. Takže neuspěješ.
Máš už nárok pouze na eventuelní reklamaci v případě vady výrobku. Pozor, na některé vady (opotřebování, mechanické poškození, poškození přepětím, zacházení v rozporu s návodem atd.) se záruka nevztahuje.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Philip_Fry

#5 Příspěvek od Philip_Fry »

Nic ve zlém, ale to trošku hraničí s vychcaností, ne?
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

p32

#7 Příspěvek od p32 »

S vychcanostï to hraničí, ale je to podle zákona. Blesk16 má ale smůlu, zboží musí být vrácené do 14 dnů + v původním obalu + nepoškozené. To Blesk16 nemůže splnit, takže mu zboží vrátí na dobírku za pośtovné.
blesk16

#8 Příspěvek od blesk16 »

Škoda no :-)
blesk16

#9 Příspěvek od blesk16 »

forbidden píše:Asi inspirace.

NENÍ!!! čekal jsem od toho auta víc no ale když se nedá vrátit tak stím nic nenadělám jedině prodat na aukru nebo takhle nějak.
Killroy
Moderátor

#10 Příspěvek od Killroy »

blesk16 píše:..má jedno kolo trochu do osmičky (unašeč) a je odřený zespoda..

blesk16 píše:..čekal jsem od toho auta víc no ale když se nedá vrátit..

Já myslím, žes od toho očekával až moc.. Když mi něco nevyhovuje, tak to vrátím obratem a nečekám až to začně šmajdat.. Můžeš napsat kolik je ti let, že se tak blbě ptáš?
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Philip_Fry

#11 Příspěvek od Philip_Fry »

Mimochodem o jaký model se jednalo? Mám v úmyslu kupovat pro kluka jeden RC model a pořád se mi zdá, že na to, kolik stojí, nic moc nenabízí. Tak abych se třeba taky nespálil...
blesk16

#12 Příspěvek od blesk16 »

Philip_Fry

#13 Příspěvek od Philip_Fry »

Hm, to je v podstatě ono, akorát s jinou karoserií. Můžeš mi (klidne do SZ) napsat, v čem tě to zklamalo? Sice prezentační videa na internetu vypadají lákavě, ale skutečnost může být jiná..
rezis

#14 Příspěvek od rezis »

V podstatě problém je:
Vypadá to jako dospělý model ale je to hračka.
Musel bys vyměnit snad všechny části za hliníkové (to tam nazývají tunnig)
Pak zjistíš že to chce Li-Pol aku, no motor toho moc nezvládne takže by to chtělo střídavý, to potřebuješ i regulátor, no a už nemáš zajištěno zda něco "opravdového" bude komunikovat s nějakým přijímačem na 27MHz což se používá jen u hraček.
Kolega si kdysi cosi takového koupil a tuningoval a tuningoval. Vrazil do toho dvojnásobek ceny opravdového modelu a stejně se jim nikdy nevyrovnal.
Internet - metla lidstva
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“