Aby jste neřekli že zahlcuju vlákno, tak co se týče k vláknu:
Tam, co chodím na burzu (Kolbenova v Praze), je to vždy v sobotu a v neděli, tak u jednoho rohového stánku, zhruba uprostřed burzy, nabízí stálý člověk sortiment, jako různé baterie a baterky, zapalovače, měřáky, brýle, apod... Měl tam i paralizéry, stál napřed 150Kč, pak ho zlevnil na 100Kč, kolik za něj chce momentálka, to nevím... Ale je to takový ten kapesní, menší, v koženkovém pouzdře a krátký nabíjecí kabel, kroucený, trochu připomíná kabel k holícímu strojku... Má v sobě i led. Máme tyto dva, a oba jsou funkční..Jinak prarodiče si ho koupili taky, někde v metru, a nakonec ho reklamovali, protože začala blikat něják divně ta ledka u té svítilny. Takže mu to vzali zpět, a nechal si to vyměnit za ten malý (on měl nějáký větší typ)
Možnost B prodávaly tam, asi ne ale zrovna u výše uvedeného stánku (A jestli to furt maj nebo nemaj to nevím) (asi za 30 až 40Kč) Takové červené jiskřiče na plyn, na jednu nebo 2 tužkové baterky. Funguje to následovně, vevnitř je cívka a elektronika, napětí z baterky se převádí na vysoké, a tak po stisknutí bílého tlačítka pravidelně, rychle za sebou přeskakuje jiskra.,,, Jiskra na konci, tam co je jiskřiště, není moc velká, ale jednou sem to opravoval, a když sem to měl rozebraný, vytáhl jsem 100ho jiskru asi cenťák..Taky to pěkně kope. Doporučím ti ten na 2 tužkové (oni jsou vzhledově téměř stejný), dokonce měli na sobě stejný nápis (značení), ale jaký už nevím.. Ale ten na dvě dužkový dává lepší jiskry, tím, že je dodáno vyšší napětí..
Možnost C je toto:
http://www.danyk.wz.cz/paral.html nepředpokládám, že bys to uměl postavit. Vzhledem k tomu trafu jsem neměl ani já tu odvahu..
Jinak mrkni zde:
http://www.danyk.wz.cz/index.html má tam toho víc.. Předpokládám, že šoker 98 by ti neposloužil pro tvůj účel, je vcelku jednoduchý, a funguje i s tranzistorem tesla. Dokonce jsme si jednou udělaly z klukama z toho p*del a na konec jsme daly vidlici na 380V, takovou tu obdelníkovou, která má dva trny, pak mezera a zase dva trny a hooodne silnej kabel