Já vždycky po podobných sděleních vypadám stejně jako on :
Snížení daňového paušálu
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Snížení daňového paušálu
Já vždycky po podobných sděleních vypadám stejně jako on :
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jediné, co mne štve, že v konečném důsledku erár nevybere více a tím pádem bude vymýšlet další a další způsoby, kterak nás obrat. Tyto pokusy vždy vedou jen k tomu, že oficiálně na fakturu dělá jen blázen a KAŽDÝ! zákazník se při sjednávání ceny dnes ptá "a kolik by to stálo bez účtu?"! Kam to vede, nechť si každý odpoví sám.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mourek píše:Akorát všechny se*e a proto ho stále volíme (já ne) a je pořád v parlamentu a ve většině vlád.
Chemik je nezničitelnej, vždycky se tam nějak protlačí, i kdyby většinu získala Strana matek za lehčí porody.
Spíše mě bolí, že nenažranci z vlády a spol. místo aby šetřili sami na nákladech, tak na to kašlou, žádný zákon jim to nehlídá a oni jen vymýšleji další možnosti jak nakrást víc od normálních lidí. Jak může někdo platit daň z majetku, který si koupil za zdaněné peníze ? Proč to není např. poplatek z místního rozvoje obce ? Protože by museli pak tu obec opravdu rozvíjet ?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
To je paráda, napřed všechny velký firmy/banky prodat nebo nechat zbankrotovat či vyhořet a pak najednou zjistit, že státní kasa nemá žádný kloudný příjmy. První kapr, co si vypustil vlastní rybník a teď v lese ždímá pařezy v naději, že si ho zase napustí....