Pulzni zdroj MW 15V/2A z GESu
Moderátor: Moderátoři
Pulzni zdroj MW 15V/2A z GESu
jinak, koupil si nejlevnější čínu, ty zdroje mají do nějaké aspoň základní kvality daleko
http://cz.farnell.com/tracopower/tof-30 ... dp/1672189 velice dobrý a spolehlivý zdroj, doporučuji
Nedávno jsem cvičně rozdělal adaptér 5V/1A USB co po používám jako druhou nabíječku k telefonu a velmi mile mě překvapila kvalita a robustnost konstrukce.
Celeron: Krabičku zdroje upni za protilehlé rohy do svěráku a opatrně stahuj. V 80 procentech případů pukne jako oříšek bez poškození obalu.
Měl jsem multimetr, který umožňoval připojení k PC, jenže komunikace s PC nefungovala a jednalo se o chybu přístroje. Na reklamaci jsem poslal jen multimetr samotný, bez baterii, externího napáječe, hrotů, kabelu k PC, apod. . Reklamaci mi uznali bez problému.
Ale asi to byl jen vstřícný obchod.
A kutilmile - nelituju tě
Nasel jsem ve skladu stejny zdroj 12V/2A fy Phihong. Je trochu vetsi a sroubovaci, ma PC zdrojovy konektor. Samotna deska jede uz hodinu 2,1A. Ten vypada zivotaschopnejc. Ted jsem ho zmeril teplotu a ma nekde 70 stupnu. Trochu moc. Zkusim ho v krabici, a vyvrtam chladici diry aby to melo aspon IP20. Je to do zakrytyho zarizeni, takze to tak byt muze.
Jirka
Jestli to vsecko nebude tim, ze misto MV mi vratili Sunny. Ze je jinej jsem si vsiml az pozdeji, na vystupnim kabelu neni to filtracni bambuko jako ma ten druhej, co mi zustal.
Takze to vidim, ze v Gesu tou vymenou za jinej priznali, ze prodavaji smejd. Ty dva puvodni se chovaly stejne, takze to asi nebyla zavada kusu.
Jirka
No tos objevil Ameriku, čoveče...!Celeron píše:Tak jsem asi pred 2 mesici jeden ze dvou zde resenych pulzaku (druhy jsem rozloupl) zkusil v GESU reklamovat. Reklamaci vyridili vymenou za 14 dni a dali vedet.
...
Takze to vidim, ze v Gesu tou vymenou za jinej priznali, ze prodavaji smejd. Ty dva puvodni se chovaly stejne, takze to asi nebyla zavada kusu.
Jirka
A kutilmile - nelituju tě
Jirka