Sháním kdo vyrobi k mému SW LED panel ?
Moderátor: Moderátoři
a rozsiruje se i na SK / SLO / EN / FRA / HU atd ...
hodiny maji jen pridat nejaky "bonus" na vic.
bohuzel je to tak,ze hodiny si koupi pouze klub jednou za zivot , protoze uz je pak maji proste na vsechny souteze.
mi jde o vyrobu prvniho prototypu,abych je ukazal na soutezi, nabidl s programem a zjistil kolik by se jich nakonec potrebovalo jak u nas, tak v zahranici.
tady hraje hlavni problem cena, protoze software je jako takovy donateware a budte si jisti, ze v CR vam nedaji ani blbe 200 za soutez kterou by jinak delali tak 800x sloziteji a pomaleji. hold jste v cechach.
proto kdybych hodiny prodaval za 3 tacy,tak neprodam ani jedny.
ja bych se rad dostal na vyrobku nekde okolo 1500 rekneme
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
- elnovy
a moc a moc se to tu chce naučit žadnou radu nemám .....Standartně jsou v CZ k tomu účelu střední školy s elektronickým zaměřením či učiliště .Seznam škol se dá najít na netu ....konzultace tímto způsobem a touto cestou z důvodů velmi pravděpodobného neúspěchu celého projektu nedoporučuji.
- elnovy
nevim kdo tech 1500 vymyslel ale jestli chces posli mi ty tvé informace
jak to ma vypadat na email a uvidíme
Tady máš třeba českého výrobce
http://www.svobodaelektro.cz/Sport.html
- bohumilfulin
tak jinak. pred par lety jsem hledal podobny displej taky.
limity se zdaly jednoduche: monochromaticky, vysoce svitivy, se seriovym on-line ovladanim a s garanci reakce dipsleje do 100ms (tj doba od prijmu prikazu do jeho zobrazeni, ja to potreboval taky na zavody).
Vysoce svitive displeje a graficke jsem se dostal do kategorie 35tis za radek ve venkovnim provedeni. Garanci reakce mi nedal zadny vyrobce tady, na slovensku ani v Cine. Tak jsem to musel si udelat sam ale levny taky neni.
Muzes koupit levny cinsky. Na slunci neni videt, programovani pres DO a jeste vzdy musis v displeji neco fyzicky prepnout. Cinsky se seriovym ovladanim jsem videl v olomouci za 52tis a to neznam reakcni dobu. to stejne bez seriove linky 19tis.
Takze predstava levneho super displeje co posune tvuj soft do nebeskych vysin je nerealna i kdyz displeje dela kdo ma v zadku diru. Uz jenom materialove. Ze jej pouzijes jenom jednou to neni pro nikoho zadny argument. Takze az se smiris s castkou nekde kolem 50tis tak dej vedet, upravim stavajici displej.
Ver ze z ho.na bic neupletes, ale to neznamena ze to nemuzes zkusit.
Na dukaz meho tvrzeni si vyzkousej vygooglovat nejakou neamaterskou konstrukci displeje s vysokosvitivymi LEDkama vetsich rozmeru(1500x300mm). Nenajdes nic. Neni to az tak uplna sranda a kdo to jednou prorazi nechce dat sve usili zadarmo a casto ani nemuze.