Duvsan píše:Tie diely (ložiská, katalyzátor atď) si dával nejaké náhrady? ...
Páni, nemali by sme toto oddeliť a založiť nové vlákno?
Za přední dvouřadá ložiska náhrad moc není, i když jsou k mání od asi tří výrobců, beru ty sady, které zrovna jsou (a dají se sehnat v rozmezí 1350-2600 peněz).
Zadní ložiska jsou normální jednořadá (vnější 6204Z a vnitřní 6205Z), ty jsou za pár korun.
U Rencků bych si tipl, že to musí jít i vpředu, když to šlo u Iveca, nejspíš tam budou běžná ložiska i simeringy.
Ten kaťan se mi vysypal po nárazu (jedna teta za mnou nedobrzdila) a začal zvonit jak tramvaj. Když jsem viděl cenu od Nippondensa, byl jsem na omytí (tehdy 12500,-), tak jsem koupil o skoro deset tisíc levnějšího univerzálního Bosala pro dvoulitra, protože měl stejný tvar, jen se musely vyvařit kuželové přechodky - kaťan má větší díry, než zbytek potrubí. Ale ničemu to nevadí - od té doby už dvakrát emisemi prošel.
Destičky mám momentálně od Feroda, zapalovací kabely z Tesly Blatná, ty dvoje dveře jsem si odmontoval v Říčanech u jednoho dobrodince, který rozebíral Subaru Justy (stejná kastle, jen klika zadních dveří je posunutá, tak se musela upravit délka táhel), potenciometr serva naklápění světel, když jedno z nich pořád kmitalo nahoru a dolů, stačilo ostříknout kontaktovým olejem, nejvíc práce dalo vysunutí světla, abych se k servu dostal...
Ale to vše se můžeš dočíst v servisní knížce.
A jak vypadá zespodu v myčce, se můžeš kouknout tady.
Ten nápad s dělením vlákna se mi zamlouvá, to vůbec není blbý... a už se stalo.