Vodafone 845, par otazek okolo

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Vodafone 845, par otazek okolo

#1 Příspěvek od robo »

Zatim jsem majitelem stroje s Windows mobile. Na seznameni s Androidem bych si rad poridl neco levnejsiho. A padl mi do oka i za rozumny peniz Vodafone 845. Jeste nez ho koupim rad bych timto poprosil o pomoc. Poreboval bych ale vedet jestli telefon zvladne:
1. ivysilani, stream, archiv vysilani na nove.
2. jak si poradi s focenim treba clanku v novinach, textu jizdniho radu a tak podobne.
3. jak je to s Androidem 2.2 pro tento telefon. Origo jsem nenasel takze asi neni a pravdepodobne nebude. VF845 neni novy, takze pokud by byl nejaky cenove, bazar, podobny pristor co by to vse zvladl, jaky model. S WM6.5 je situace jasna a s Androidem nemam zadou zkusenost ani prehled na rozdil s wm kde jsem jak ryba ve vode. No neda se nic dela, zivot je zmena a Android bude pro me dobra alternativa.
Dekuji
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

To uz radsej zobrat 945 ta ma aspon kapacitny displej miesto rezistivneho.ten
musis dlabat stylusom alebo nechtom kdezto kapacitny sa ovlada bruskami prstov. Vela od toho necakaj,je to ultra low cost...
pigeonit

#3 Příspěvek od pigeonit »

Ona to je asi spíš otázka zvyku a stylu používání. Mám teď mobil s kapacitním a často s pláčem vzpomínám na odporový......
Philip_Fry

#4 Příspěvek od Philip_Fry »

No ten V845 (Huawei U8120) je opravdu tak na letmé seznámení s Androidem, protože HW toho telefonu je velmi slabý, ať už jde o rychlost procesoru, velikost paměti nebo třeba vcelku mizerný rezistivní displej. Jinak stream videa bude zvládat max z Youtube nebo se speciální aplikací z ČT4/ČT24, nepodporuje totiž flash (není HW podpora procesoru). Na focení textu se taky nehodí, foťák nemá autofocus a nedokáže tak správně zaostřit na malou vzdálenost. Taktéž se čtením QR kódů je problém. Android 2.2 existuje, sice je to neoficiální ROM, ale podle posledních informací od kolegy, který tento telefon má, je velmi dobře odladěná a existuje i verze OS 2.3, ale má ještě řadu much.

Jinak obecně Android je "úplně jiný" systém, než WM/WP nebo Symbian, já měl v prvním týdnu vlastnictví telefonu s Androidem asi stokrát chuť vyhodit ho z okna. Ale jakmile ho člověk pochopí a skamarádí se s ním, tak je to v klidu. Osobně bych už nic jiného do telefonu nechtěl.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“