Sháním kdo vyrobi k mému SW LED panel ?
Moderátor: Moderátoři
Můj závodník chtěl taky řešit podobný displej na stopky, ale ledky byly zavrženy kvůli spotřebě. Ideální by byly překlápěcí displeje, ale tam je cena kolem 2kKč za segment. Potom nás napadlo, že by se dalo použít LCD. Pro denní závody by stačil reflexní pásek, před ním by byl umístěnývětší LCD panel, který by ho zakrýval. Amatérská zkouška nedávala dobrou viditelnost na větší vzdálenosti takže zase skončil u profi výrobku za velkej ranec.
- bohumilfulin
jak se objevi konkretni cislo, tak najdenou vypadly konretni predstavy o cene tvurce tohoto vlakna, ktere na zacatku mlzil.
ale myslim ze uz je to porad dokola. predstavy kolegu o cene jsou jine nez jsou realne. nema smysl se pretahovat, je to ztrata casu. Obvykle v takovemto pripade zakaznikum rikam, ja to neumim za takovouto cenu, musite hledat jinde.
Nepresvedcuji, pac jsem si vedom toho co nabizim a vim jak vyvoje prototypu probihaji (opravdu pocitat cenu finalniho dipsleje jenom z ledek a MCU je velka naivita). Obcas to trva dlouho ale v drvive vetsine se mi zakaznik vrati a delam vse pro to abych mu nedal pocitit ze jsem vyhral, mel pravdu,... Proste on ziskal zkusenost a ja mam novou zakazku. Tecka.
PS: pro me to je business a az pak hobby se vsim co k tomu patri (...zaruky, zdravotni pojisteni, socialni pojisteni, ...).
PS2:porovnavat vyrobu neceho v seriich 100tis+ s vyrobou prototypu...
PS3:az prijdete do Ciny a reknete vyrobite mi 1000ks neceho za 100Kc dostane jednoduchou otazku: "To myslite za den, ze?"
Tak kolego, hodne stesti v hledani displeje!