Rele - napeti
Moderátor: Moderátoři
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
http://www.microcon.cz/pdf2011/02-04.pdf
Pisou tam 0,24V (7mA) funguje i na 16V ktere pouzivam ja. Napajim to adapterem ktery je DC nestabilizovany a ma nejak 16V/850mA.
Jenom jsem pořád nepochopil jak to všechno bude zapojený. Hoď jsem alespoň zjednodušené schema. A ještě pro jistotu: Jaká bude četnost (frekvence) spínání těch 16-ti voltů?
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Jinak tak jak to bylo mysleno je na obrazku. Pridal jsem tam i zapojeni toho optoclenu jak si asi myslim ze by to melo byt kdyztak me oprav, budu vdecen.
- Přílohy
-
z2.png- (33.43 KiB) Staženo 89 x
- frantajetel11
- frantajetel11
Pokud je na CD30x vstupní dioda včetně předřadného odporu pro 24V, pak je třeba odstranit R2.
No ale pokud by na cd30x byla ta vstupní dioda k dispozici bez předřadného odporu, pak nevím, proč ji nespínat přímo z ADC přes předřadný odpor 470Ohmu.
- Přílohy
-
spínání krokového motoru.png- (7.55 KiB) Staženo 121 x