S tím prakem je to fajn,jenže kočky jsou absolutními pány sousedova domu.Válí se po kuchyňské lince,po stole, prostě všude.Páníček nemá problém si potom uklohnit "chlupatý" oběd.Myslím si že hov.no kdekoliv v bytě s ním nehlo.Jednou jsem ho viděl žrát s kocourem z jednoho talíře
Ochrana objektu před kočkami
Moderátor: Moderátoři
S tím prakem je to fajn,jenže kočky jsou absolutními pány sousedova domu.Válí se po kuchyňské lince,po stole, prostě všude.Páníček nemá problém si potom uklohnit "chlupatý" oběd.Myslím si že hov.no kdekoliv v bytě s ním nehlo.Jednou jsem ho viděl žrát s kocourem z jednoho talíře
- Přílohy
-
kocour NASA.jpg- (101.75 KiB) Staženo 90 x
-
kočka a myš.jpg- (91.81 KiB) Staženo 55 x
-
kočka na stromě.jpg- (51.31 KiB) Staženo 57 x
A kutilmile - nelituju tě
kdysi existovaly cucací bonbony tzv.antiperle a ty jakž-takž pasovaly.
tuhle jsem viděl španělskou vzduchovku ráže 5.5mm, dost neobvyklé a u nás málo rozšířená
bastliar píše:Bohužiaľ, ukázalo sa, že mačka môže prenášať, okrem iných ochorenie, ktoreho primárnym učelom je, aby myš stratila ostražitosť a stala sa ľahšou korisťou.
U človeka môže toto ochorenie spôsobiť vyššiu chuť riskovať a údajne môže byť príčinou niektorých autonehôd.
Toľko dávnejšia správa z tlače.
Toxoplazmozu prodělá bezpříznakově 90% populace, navíc jí chytneš spíš od kotěte, než od starší micky, která už jí má taky za sebou. Je to něco jako herpes virus, EB virus jenže ještě méně škodlivé. Ale zní to dobře, když ženská potratí a může za to kočka...
Ta harmonie se zvířaty je složitá - na jednu stranu člověk kočky krmí, na druhou stranu se mu odměňují smradem, blechama,klíšťatama (i přes použití Frontline) a vyzvracenou myší či roztrhaným ptákem na terase, většinou v okamžiku, kdy se rozhodne (obyvatel domu) grilovat.
Veterinář taky furt mluví o vývržcích, jaktože moje kočky nic takového neprodukují? Blechy nemají (spot-on), klíšťat letos bez Frontline na 3 kočkách 6, já sám taky 6. S tím smradem mám štěstí, po kastraci neznačkují, výjimkou je igelit, tomu nemůžou odolat, ale jen mimo dům.
Předloni začal vidět špatně na jedno oko. Na vyšetření mu zjistili toxoplazmozu. Už byl dvakrat v nemocnici a ty prášky co bral no nevím, ale byl z toho dost hotový. Navíc mu zůstalo poškození sítnice takže na jedno oko vidí -nevidí. Vzhledem k tomu, že má doma malé děti letěly kočky pryč bez přemýšlení.
(Prý je největší šance nákazy při výnášení těch jejich záchodků a výkalů)
Jinak k problému. Udělej si prak a je to celkem sranda. U nás ve firmě tak létali holubi. A teď už nelítají protože je nás tam 7 nažhavených si nějakého trefit.
A kutilmile - nelituju tě
No prostě elektrikáři každým coulem
kocka je chytra, pokud tam nema jak to zdolat tak se nauci ze to kope. dej ji to do vysky oci a mas klid. pak to muzes vypnout kdyz bude potreba.
napeti staci TV trfo v pulznim rezimu 0.5hz a pak az to ciciny zjisti tak to staci zvednout na 1hz.
mam to odzkousene na: koza, ovce, pes, kocka, srnka, sleice a kralik.
ale pouzivam masinu pekneho kalibru... 10kV a na ovce. mam pocit ze 11J
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY