Zdravím, nezná někdo tento typ SMD součástek. Jsou součástí brusky Narex ve vypínači od firmy Marquardt. Nejsou vadné, jen mě zajímá typ. Na Googlu jsem hledal, ale nějak se nemohu dopátrat.
Zdravím, chci jen doplnit že SMD OH729 má tři vývody a bude nějaký stabilizátor napětí a SMD AAB0 je pětivývodový. Na jedné straně 3 vývody a na druhé dva, vždy po stranách.
Zdravím, takže procesor to určitě není, protéže tam už jeden je, podle katalogu německé firmy (20vývodový kontroler). Ten mě ale moc nevzrušuje, i když také nevím o jaký procesor se jedná. Jinak označení A948, tež nic na googlu. Jak jsem psal tak jeden je nějaký napěťový stabilizátor a ten druhý npředpokládám nějaký operační zesilovač. Mě jen zajímalo, proč to nemůžu podla značení SMD součástek najít. Předpokládám, že to jsou nějaké speciály vyvinuté pro konkrétní zařízení rozběhu té brusky, protože je to zakončeno 40A triakem.
To nemusí být speciály, víš kolik těch značení je? Co výrobce to jiný systém značení. Ten AAB0 může být nějaký LDO stabilizátor. Já jsem někde měla docela obsáhlý seznam značení, ale nemůžu to najít.
Dík za jemné nakopnutí, AAB0 je nějaký stabilizátor LDO, který pracuje ve funkci filtrace zvlnění viz článek "http://hw.cz/teorie-a-praxe/art4016-lin-stabilizatory-co-mel-kazdy-vyvojar-vedet-o-psrr.html". Z tohoto stabilizátoru je napájen procesor řídící rozběh triaku brusky. V tomto týdnu to proměřím a dám vědět.