Pračka Candy smart activa CY2 084

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#31 Příspěvek od rnbw »

To byva bezne prehodene a nicomu to nevadi, v zasuvke mozes mat fazu vlavo alebo aj vpravo. Pracke to nijako nevadi a tebe tiez nie, pretoze kryt s tym nie je spojeny (ten je pripojeny na kolik).
JeeL

#32 Příspěvek od JeeL »

Tím pádem je v pračce fáze trvale připojená (pokud je v zásuvce) a pračka vypíná jenom nulu na voliči programů při poloze "OFF"(samozřejmě i přes door lock). A pokud je na zemnící kolík připojena nula a někdo to otočí podle barev drátu jak je u nás normální tak se fáze dostane na chassis... a je to!
Co nejde silou,musí jít zákonitě silou ještě větší...
rnbw

#33 Příspěvek od rnbw »

Pracka ma predsa 3-zilovy privod a na kostru je pripojeny vzdy zelenozlty drot, nikdy nie modry ani hnedy.
JeeL

#34 Příspěvek od JeeL »

Pravda :idea:
JeeL

#35 Příspěvek od JeeL »

Tak veškerá kabeláž proměřena propískána ..a nic - všechny vodiče včetně konektorových spojení O.K. Zbývá mi jen čekat na nový modul.
mirosne

#36 Příspěvek od mirosne »

Držím palce. :wink:
Pozdravujem Vás, Miro.
JeeL

#37 Příspěvek od JeeL »

Dobrý večer
Tak jsem se konečně dočkal nového modulu.Letěl ,nebo spíše podle doby doručení šel pěšky až z Monzy. Hned po rozbalení mě zarazilo číslo (CANDY 41021614 VS-043D).Servisák mě ujistil ,že je to nová upgradovaná verze.Nedalo mi to a hledal jsem u googleho. Všichni světoví prodejci modulu uvádějí "unprogrammed" ,tak moje nadšení opět skončilo. Nicméně jsem ho namontoval do pračky ... a světe div se pračka jede jako zamlada :aplause: . Všechno funguje i topné těleso a to za cenu 1.520,-Kč což je pro mne super cena (expolar 2.750,- bez DPH)
Děkuji Vám všem za účast v diskusi a jdu si na Vaše zdraví dát oslavného panáčka.
..Ještě jednou děkuji za všechny rady. :genial:
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“