Zlozite stiahnutie videa

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Pwn3r

Zlozite stiahnutie videa

#1 Příspěvek od Pwn3r »

zdravim
mam kamarata v amerike a on prisiel za mnou s prozbou ze ci by sa nedali z jednej webovej stranky stiahnut videa, prezeral som zdrojovy kod ako skuseny uzivatel ale vyzera to niejako zlozito

ide o to ze na tejto stranke su daco ako navody ku tomu ako usetrit na aute ze sa do neho primontuje niejake zatriadenie ktore setri na pohonnych hmotach a praveze je to rozkuskovane vo videach a keby chcel popozerat vsetky videa tak by mu to trvalo asi pol roka, mesacne plati za tu stranku tak chcem sa spytat ci je to nejak mozne stiahnut z tamad

ide o stranku http://www.outsourceprofitsystem.com a je tam pouzity niejaky prehravac nazyvany eZs3
dannyhavlicek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dannyhavlicek »

Zkus se zeptat na http://www.pc-help.cz tam ti určitě pomůžou. Měl by existovat prográmek který stahuje videa z web stránek ale jak říkam zkus to tam.
Philip_Fry

#3 Příspěvek od Philip_Fry »

No zkus na to jít jinak. Dá se předpokládat, že se prohlížeč bude snažit ten soubor "nakešovat" na disk. Dej si to video přehrát, najdi si na disku temporary složku tvého prohlížeče a hledej soubor, který přesně v okamžiku začátku přehrávání videa vznikne a roste jeho velikost. On bude mít nějaký 🤐 název a příponu, ale nevadí. Dobrý na takové pátrání je nějaký souborový manažer a v něm si seřadit soubory podle času.
dj_rizek

#4 Příspěvek od dj_rizek »

Presne tak jsem to delaval pri stahovani videa z youtube v Opere.V podadresari opera/cache to byl vzdycky posledni velkej soubor,zmenil jsem koncovku na flv a bylo pak uz jen kodeky nebo VLC.

Jinak programy na stahovani obsahu stranek jsou,otazka zda jeste dneska fungujou,naposledy jsem v nich stahoval v roce 2002
Gringo_Joe

#5 Příspěvek od Gringo_Joe »

zarizeni co setri pohonne hmoty - jak dlouho tomu jeste budou lide verit?
kevin_mitnick

#6 Příspěvek od kevin_mitnick »

Gringo_Joe píše:zarizeni co setri pohonne hmoty - jak dlouho tomu jeste budou lide verit?

Zarizeni, ktere skutecne setri pohone hmoty existuje a funguje na 100%. Jmenuje se MOZEK. Akorat, ze s jeho uzivanim maji nekteri jedinci problem...
Pwn3r

#7 Příspěvek od Pwn3r »

:D ja viem ze to smiesne vyzera ale on si s nim neda pokoja ale i tak dik no skusim sa s tym pobavit :)
Hill
Administrátor

#8 Příspěvek od Hill »

Ono to nielen smiešne vyzerá, ono to aj smiešne je.
Schválně, kolik lidí se veřejně přizná, že naletěli na dobře naservírovaný podfuk?
Jen ať si za to zaplatí i někdo jiný, ať v tom nejsou sami.
Nejúčinnější spořič paliva se totiž zapojuje mezi volant, sedadlo, řadicí páku a pedály.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od forbidden »

Já na stahování videí používal doplněk do Firefoxu DownloadHelper. Třeba to pomůže.
Pwn3r

#10 Příspěvek od Pwn3r »

forbidden píše:Já na stahování videí používal doplněk do Firefoxu DownloadHelper. Třeba to pomůže.
skusal som to ale DownloadHelper nezareaguje vobec
Pwn3r

#11 Příspěvek od Pwn3r »

uz som na to chlapci prisiel :)
cele to bolo napisane v java skripte a trebalo otvorit ten subor so skratkou js vo wordpade a uz som tam nieco nasiel daco na konci

Kód: Vybrat vše

writeplayer186439("http://ops2011.s3.amazonaws.com/fopsreo4.f4v");

len rozmyslam ako to skonverotvat je to niejaky flash video
Duvsan

#12 Příspěvek od Duvsan »

Mám W7/64bit. Ako prehliadač mám Chromium (32 bit) i Operu Labs OOPP x64. Nedarí sa mi nájsť "medziúložisko", z ktorého by som čmajzol načítané video. Mnohé priečinky sú zamknuté. Viem ich odomknúť, ale neviem, kadiaľ blúdiť. Nainštalovať Firefox a doň osvedčený DownloadHelper si nechávam ako poslednú možnosť. Vlastne ani Shockwave Player sa mi nedarí rozchodiť. Proste to s týmto neviem. Privítam všetky nápady. Ď
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

Co prográmek VDownloader ?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
emo53

#14 Příspěvek od emo53 »

Ja zvyknem na sťahovanie videa používať túto stránku:
http://www.keepvid.com/
Netreba nič inštalovať. V riadku hore sa zadá adresa stránky s videom.
Duvsan

#15 Příspěvek od Duvsan »

Dokáže u YouTube roztriediť jednotlivé videá podľa bitrate? Myslím u konkr. pesničky jednotl. kvalit. úrovne.
Inak tuším som niečo našiel, tu: C:\Users\user\AppData\Local\Temp\
Pomohol mi CDex. :)
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“