Windows Mobile 6.5 a služba Microsoft My Phone

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jirka
Kontaktovat uživatele:

Windows Mobile 6.5 a služba Microsoft My Phone

#1 Příspěvek od Jirka »

V souvislosti s odstavením služby My Phone a jejím přesunem na Windows Live SkyDrive http://www.microsoft.com/windowsphone/m ... cle-CS.htm mi není jasný, jestli bude možné i potom zálohovat obsah telefonu do SkyDrive pomocí současného nástroje My Phone v telefonu?
A už přišlo někomu potvrzení o přenesení dat do služby SkyDrive? Jak pak funguje to zálohování?
Honza_dy

#2 Příspěvek od Honza_dy »

Nazdar, obávám se, že WM je totálně odepsaná platforma. Všichni už na to serou a soustředí se na android nebo WP7. Za chvilku nebude jiná možnost než mobil hodit do kýble a koupit nový stroj což se bohužel týká i mne. Škoda, mám HTC TP2 a jsem s ním moc spokojený :cry:
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Na to HTC existuje aj Android (neoficialny).
Honza_dy

#4 Příspěvek od Honza_dy »

Já vím, ale polovina věcí tam nejde a HW to taky moc nepobírá. jsou to hovada, těch telefonů musí být mezi lidmi ještě mraky. I když je to asi záměr, proč podporovat starý "šrot" když mají plné sklady nových "šrotů", které nikdo nekupuje...
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Uzavrety HW s uzavretym SW vzdy takto dopadne... Android je sice tiez sracka, ale aspon trochu je otvoreny, tak existuju vselijake neoficialne verzie a updaty.
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jirka »

WM 6.5 je samozřejmě mrtvý systém. O to ale nejde. Funguje dobře a starších aplikací je taky dost.

Jen bych chtěl vědět od někoho, komu už účet přesunuli, jestli jde i nadále zálohování telefonu a jestli to jde stávající aplikací.
robo

#7 Příspěvek od robo »

Teď jsem přešel z WM 6.5 na Android. Měl jsem velké obavy, xx let WM. A musím říct že je to z pohledu softu úplně v klidu. Náhradu za wm programy jsem vcelku našel a funkčně aji lepší. Spousta aplikací se mnou komunikuje v cz. Na wm byla app v cz pomalu svátek. A rychlost androida je solidní. A to mam jen stroj ZTE Blade ani ne za 4 tacky. Na rozdíl od HTC
Diamond 2, který stál větší love. A Android fakt valí. A app mam nainstalovanou slušnou hromadu.
A u 7 to bude propadak i s aktualizaci mango. Sice to není k tématu ale musel jsem reagovat, aby ti co zvažují přechod z wm neměly obavu z Androida.
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Jirka »

Hm, tak to zálohování nejde ani omylem. :evil:
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“