Optibox extra HDMI PVR READY-"neni signal"

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

Optibox extra HDMI PVR READY-"neni signal"

#1 Příspěvek od otakarv »

Zdravím všechny přítomné.Mám tyto 2 sat. přijímače propojené pro zdílení jedné karty přez linku RS-232.Na přijímači co je v něm karta jsem potřeboval naladit program "Barandov".Měl jsem v něm nataženo spousty programů na které se stejně nikdo nedívá,tak jsem je chtěl odstranit a nic lepšího mně v tu chvíli nenapadlo,než resetovat přijímač do továrního nastavení a následné natažení nových programů.Po přesunutí(uspořádání) jednotlivých programů nastal však velký problém.Po vyjítí z menu se neukázal obraz ale vypsalo to nápis "není signál" :cry: .Zkoušel jsem všechno možné i nemožné,stále vypisovalo "není signál".Až jsem následně vstoupil do menu-Nastavení antény nebo Vyhledávání kanálů a následně menu opustil,tak obraz naskočil :roll: .Po každém vypnutí sat.přijímače byť jenom do pohotovostního stavu se tento úkon musí nyní provézt,jinak obraz nenaskočí.Prosím o pomoc co s tím mám udělat.Na televizi se dívá moje maminka,je jí 83let a už tak má problém pustit televizi a satelit né ještě lézt do menu to by absolutně nezvládla :cry: .Za pomoc všem předem moc děkuji.
RadekB

#2 Příspěvek od RadekB »

Nastav Diseqc porty, pokud jsi hodil sat do tovarky, je u kazde druzice Diseqc vypnuty.
Poslal jsem ti mail
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “