Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
http://www.ame.cz/QIShop/group/77968_10 ... ladky.aspx
sklad@ame.cz
nějaké kladky tam mají ale pro cívkáč z roku 1975-76 nevím...leda najít dárce orgánů - nějaky vrak, origoš kladka je dost atypická, velká
- zdrojmesit
Ani není potřeba chodit do SD protože plno lidí si dělá sběrnej dvůr z popelnic- jednou jsem u jedněch našel 2 PC , 2 klávesnice , 3 HDD , 2 CD mechaniky , myš, radiobudík a monitor. Při nějakým sběru v kontejneru Teslu zobor a u dalších popelnic 424 color a corinu senzor jindy na stejným místě TV 4219U Dajana nebo počítač 1.1 GHz a hromady dalších věcí.
- zdrojmesit
msar píše:zdrojmesit, můžu vědět, který SD to byl? Protože jsem se ptal v Kuklenách (asi třikrát u různých lidí) a nedovolili mi nic odnést
SD v ulici Na brně , ale těch zaměstnanců tam je víc já ale nepoznám na zastávce autobusu vlastního spolužáka po tom co jsem ho viděl několik hodin ve škole takže můj popis toho konkrétního zaměstnance by nestál za nic.
Jinak já tam jednou ukořisl zcela funkční reprobedny 120W, plně funkční.
Nejhorší je, když se najde dvůr, kde pracuje i nějakej ten bastlíř, všechno sbalí on a pro ostatní tam zbyde leda tak rozbitá obrazovka...
- zdrojmesit
Naposledy jsem našel u popelnic funkční MP3 přehrávač ,ale není k němu USB kabel takže bych do něho stejně nemohl nic nahrát.
( vyběrač popelnic opravdu nejsem , mám prostě jen štěstí si při vynášení koše vybrat tu správnou popelnici.)