Inspira 14IN105T pal bg/dk silver, servisní menu

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Pretorian23

Inspira 14IN105T pal bg/dk silver, servisní menu

#1 Příspěvek od Pretorian23 »

Mel by nekdo tip ,jak se dostat do servisniho menu a spravne hodnoty ,jen bych mohl obnovit ?
Nejak se mi omylem podarilo do tohoto menu dostat a pri snaze se z nej dostat ,jsem trochu pomotal nastavene hodnoty :( .
Pozval jsem si opravare z tv servisu ,ale nemel poneti jak se dostat do servisniho menu prave u teto televize ....... .
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Vzhledem k tomu, že vstupy do SM televizorů tady veřejně nedáváme, v tomhle není rady. A ještě něco - opravář který nezná vstup do SM běžného litevského chassis, není snad ani opravář. To je spíš podomní fušer a doporučuji pozvat si jiného (nějakého co skutečně rozumí svému řemeslu..)

.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
Mysteri

#3 Příspěvek od Mysteri »

Pretorian23 píše:Pozval jsem si opravare z tv servisu ,ale nemel poneti jak se dostat do servisniho menu prave u teto televize ....... .

Nehnevaj sa, ale KECÁŠ! A, ak je to pravda, uveď, z akého TV servisu bol. To už nie je trestné, ak píšeš pravdu... :wink:
Ja to vidím tak, že si MOŽNO zadal reset nastavenia...a už vôbec si k tomu nikoho nevolal, len chceš ťahať rozumy... Gúgli, nájdeš..... :wink:
Dám Ti jeden podstatný ,,nákop": Pozri si na TV, aké chassis tam máš. Ak nevieš o čo ide, čo je chassis, tak bádaj aj tu na tomto fóre... :?
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

Pretorian23 píše:Mel by nekdo tip, jak se dostat do servisniho menu a spravne hodnoty ,jen bych mohl obnovit ?
Nejak se mi omylem podarilo do tohoto menu dostat a pri snaze se z nej dostat ,jsem trochu pomotal nastavene hodnoty :( .
Pozval jsem si opravare z tv servisu ,ale nemel poneti jak se dostat do servisniho menu prave u teto televize ....... .

Měl - pomocí servisního DO (i když, upravit lze i zákaznický) :roll:
Ale tohle všechno měl ten servisák vědět - pokud to nebyl jen fušer 8O :cry:

Stejně by mně ale zajímalo, čím jsi to rozdr*bal - nějakým univerzálem? - kápni božskou :!:
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kaca »

Jo! Kápni božskou! Mám doma tu samou akorát bez VNtrafa což je dost podstatná závada. A taky bez ovladače. Lidi když to vyhazujou tak jsou strašně nezodpovědní. Jinak by měla být dobrá. A koukni na SZ.
Návod na vstup do SM tam nemáš ale možná Tě to trochu pomůže.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“