usměrňovač

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ija

usměrňovač

#1 Příspěvek od ija »

ahoj potřeboval bych poradit podle návodu http://www.ulozto.cz/9990423/usmernovac ... wu-638-doc jsem si chtěl vyrobit usměrnovač na motorku Jawa 350/640 koupil jsem si na to dva usměrňovací můstky bohužel jsem zjistil že je každý trochu jiný jeden má označení KBPC5010 a ten drohý má označení KBPC5010MF a nevím jestli je můžu zapojit podle návodu nebo ne jetli to bude fungovat tak jak má. V elektrotechnice jsem úplný laik tak prosím poraďte mi prosím někdo je mezi těmito součástkami nějaký rozdíl?
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od AmarokCZ »

Písmena MF na konci označují jen provedení pouzdra. Pokud oba vypadají stejně, tak jsou oba totožné.
MF vypadá takto:
Obrázek
ija

#3 Příspěvek od ija »

mustky jsou téměř totožné ten s tím MF je lehčí trošíčku větší ale jen tak asi o 1mm ani ne a u toho konektoru kde je + je napsáno MIC ten druhej tam má DC a konektory jsou troch jiné ale hosně podobné ten s tím MF má v konektorech 2 dirky aten druhý jen 1 ale to jsou jen detaily, jinak vypadají jak na tom obrázku co jsi tam vložil, takže v podstatě jsou stejný.Díky za radu jak jsem říkal v elektrotechnice jsem laik ale alespoň jsem se něco zase dozvěděl. Parametry teda mají stejný 50A 1000V takže je požiju oba pro ten usměrnovač
ija

#4 Příspěvek od ija »

jo ještě jsem se chtěl zeptat když je to v tomto provedení tedy že to má kovový plášt pak plášt slouží nebo neslouží jako pól mínus nebo jen slouží k odvodu tepla a k připevnění chladiče?
workhard
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od workhard »

Plášť je izolovaný, můžeš to přišroubovat kamkoli, většinou jako chladič pro tohle postačí kovová skříňka přístroje, je-li použita.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od GeorgeB »

Ija: to se nedá číst :!: To už se dnes neučí ve šklách ani interpunkce a že se má na začátku věty psát velké písmeno :?:
ija

#7 Příspěvek od ija »

Díky za rady co jsem potřeboval vědět to vím :)
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Kaca »

Ve šklách se přece neučí...........
tomasjedno

#9 Příspěvek od tomasjedno »

ija píše:...takže je požiju oba pro ten usměrnovač

Dobrou chuť, robote Emile! :D
Odpovědět

Zpět na „Součástky“