ahoj potřeboval bych poradit podle návodu http://www.ulozto.cz/9990423/usmernovac ... wu-638-doc jsem si chtěl vyrobit usměrnovač na motorku Jawa 350/640 koupil jsem si na to dva usměrňovací můstky bohužel jsem zjistil že je každý trochu jiný jeden má označení KBPC5010 a ten drohý má označení KBPC5010MF a nevím jestli je můžu zapojit podle návodu nebo ne jetli to bude fungovat tak jak má. V elektrotechnice jsem úplný laik tak prosím poraďte mi prosím někdo je mezi těmito součástkami nějaký rozdíl?
mustky jsou téměř totožné ten s tím MF je lehčí trošíčku větší ale jen tak asi o 1mm ani ne a u toho konektoru kde je + je napsáno MIC ten druhej tam má DC a konektory jsou troch jiné ale hosně podobné ten s tím MF má v konektorech 2 dirky aten druhý jen 1 ale to jsou jen detaily, jinak vypadají jak na tom obrázku co jsi tam vložil, takže v podstatě jsou stejný.Díky za radu jak jsem říkal v elektrotechnice jsem laik ale alespoň jsem se něco zase dozvěděl. Parametry teda mají stejný 50A 1000V takže je požiju oba pro ten usměrnovač
jo ještě jsem se chtěl zeptat když je to v tomto provedení tedy že to má kovový plášt pak plášt slouží nebo neslouží jako pól mínus nebo jen slouží k odvodu tepla a k připevnění chladiče?