Super UPS pro čerpadlo
Moderátor: Moderátoři
Super UPS pro čerpadlo
Využil bych jí i jinak.
Včera u nás už po 3 za poslední měsíc vypadl proud a to je Léto.
- kevin_mitnick
- kevin_mitnick
http://www.shecenergy.com/calc/fuel_ene ... alence.php
- tomasjedno
- kevin_mitnick
Je to jeden z tech slusnejsich Cinskych smejdu. Akorat ja to bral v Reichu kvuli cene. Tady ty nenazranci uz nevedi, kolik za to chtit. Ja to mel za 750€. Maximalni vykon je cca 5 kW, dvoukilowattovy elektromotor cirkularu rozjede v pohode. Spotreba plynu je cca 0,3 kg na kilowatthodinu.
Ja s tim v baraku v pripade vypadku zivim lednice, mrazaky, kotel, nouzove osvetleni, cirkulacni cerpadla kolektoru (leto) a nebo krbovych kamen (zima) a elektronickou verbez (alarm, kamery, server pro IP telefonii, pocitace, router a hub pro domaci sit a tak podobne). A jasne, mel jsem to napsat jinak, mne to pri bezne spotrebe baraku v nouzovym rezimu vydrzi na jednu 10 kg lahev bezet zhruba 24 hodin...
V ramci zabehu jsem tu centralu testoval temer tyden v nonstop provozu na zemni plyn (NG) a bez problemu. Ale durazne upozornuji, ze je potreba novou centralu zabihat tak 6-12 hodin, pak vylit ten shitovni olej ktery tam je od vyroby, poradne proplachnout a nalit tam kvalitni olej. Pak spustit na NG, nechat bezet alespon 100 motohodin a zase vylit olej, poradne proplachnout od kovovych spon a oteru, nalit kvalitni olej a centrala je pripravena na provoz.