http://www.pollin.de/shop/p/Njk4OTk4/Bauelemente_Bauteile/Aktive_Bauelemente/Transistoren.html
Zajímavé součástky od fy Pollin
Moderátor: Moderátoři
- Johanisberg
Zajímavé součástky od fy Pollin
http://www.pollin.de/shop/p/Njk4OTk4/Bauelemente_Bauteile/Aktive_Bauelemente/Transistoren.html
Každá součástka pálí jen co na ní sáhneš....
termit256 píše:..nejakeho normalniho jazyka a takhle bych to hledal asi hodne dlouho.
Deutsch gehört zu den normalen Sprache.
Pisemne mozno tez, uzijes objednaci kartu z obalky katalogu, popripade objednaci listky z tehoz. Adresa Pollin Electronic, Max-Pollin-Straße 1, D-85104 Pförring
Platit muzes bud tak, ze predas bank. udaje a fakturovaná částka Ti bude stržena z účtu do 14 dnů po odeslání zboží,nebo pri dodani, tam jsou ale priplatky.(Pro Rakousko je napr. postovne 5,95 € a pripocte se 4,20 € k tomu)
Pokud budes hledat prozkoumej zalozku Versandbedingungen.
termit256 píše:Jake tam maji postovne do CZ, nepodarilo se mi ten web prepnout do nejakeho normalniho jazyka a takhle bych to hledal asi hodne dlouho.
I Google umí (na rozdíl ode mne
Do Česka posilaji, jinak pro ujasnění, němčina byla 300 roku úředním jazykem v Česku, a to od té doby co český sedláci před bitvou na Bilý hoře diskutovali a radili se tak dlouho, až tu bitvu prošvihli.
S tím objednáváním na Netu to jde, ale krom znalostí jazyka to chce mít bankovní účet v Německu, pak je to richtig und sofort ohne Abzug und mit Ermässigung
Jinak, kdo něco chce, mi může poslat majl a já mu to přihodím k mojí objednávce. Zaplatit mi pak můžete v českých kačkách na účet u FIO banky.
Grundpreis pro Paket: 9,15 Euro (netto) --> bei einem Auftragswert unter 100,- Euro
+ pro Kilo 1,00 EUR (netto) --> bei einem Auftragswert unter 100,- Euro
Grundpreis pro Paket: 12,15 Euro (netto) --> bei einem Auftragswert über 100,- Euro
+ pro Kilo 1,40 EUR (netto) --> bei einem Auftragswert über 100,- Euro
Falls Sie noch Fragen haben, können Sie mich gerne kontaktieren.
Freundliche Grüße aus Pförring
Christoph Reeh
Kundenservice
POLLIN ELECTRONIC GmbH
Max-Pollin-Str. 1
D-85104 Pförring
Tel. +49 (8403) 920-950
Fax +49 (8403) 920-123
E-Mail christoph.reeh@pollin.de
Web www.pollin.de
Geschäftsführer: Max Pollin jun.
Amtsgericht Ingolstadt HRB 1927