Zvížatká kolem nás (odděleno, uzamčeno)
Moderátor: Moderátoři
takovouhle potvoru jsem před pár lety nafotil. Velikost asi 5 - 7cm. Netušíte někdo, co to je?
Pavel
- Přílohy
-
Můra na hradbě .JPG- (200.36 KiB) Staženo 68 x
Do jedné z chatek (přez zimu nepoužívané) se dostala myš a napadla televizi. V chatce jsou deky, nábytek, tapety... nic z toho neohlodala.
Napadá mě jen, že se jí třeba podařilo tv. zapnout přeběhem na stoleležícího ovladače a chtěla se zapojit do děje co viděla na obrazovce (třeba dávali Toma Jerryho).
- Přílohy
-
tv_mysch_celek.JPG- (99.11 KiB) Staženo 81 x
-
tv_mysch_detail_2.JPG- (109.82 KiB) Staženo 75 x
- Přílohy
-
housenka_streda.jpg- (53.11 KiB) Staženo 63 x
-
housenka_utery.jpg- (52.96 KiB) Staženo 64 x
-
housenka_pondeli.jpg- (46.18 KiB) Staženo 64 x
- Přílohy
-
puda.jpg- (160.35 KiB) Staženo 96 x
Je to však pouze můj laický odhad.
Edit: Zdá se, že žije hlavně u nás na moravě.
Viz. http://www.biolib.cz/cz/taxonmap/id242/
- kevin_mitnick
- Přílohy
-
sarance1.jpg- (286.6 KiB) Staženo 55 x
-
sarance2.jpg- (208.87 KiB) Staženo 57 x
Zemiaky veľké ako už dávno nepamätám a broskyne a figy sladké ako už dávno nie. Iba broskyne hufne vyžierali osi a včely a na figách si okrem osí pochutnávali aj mravce.
Kedže som tohoto roku poprvýkrát použil lepivé pásiky, na čerešniach sme si pochutnali. Použil som šesť kusov a na každom cca. 20 - 30 vrtiviek.
Navyše sused si okrem ovečiek zaobstaral malé čínske prasiatka, ktoré si veselo pobehujú po záhrade. Spolu so strážnym pštrosom u ďalšieho suseda, mladou mačkou, ktorá sa ku nám zatúlala a s veveričkou, ktorá nám pobehuje po fasade domu, si pripadáme ako v zologickej, proste lahoda
A ak bude tohotoročná zima trvalo zasnežená ako má byť, budem nadmieru spokojný.
- Přílohy
-
size S.jpg- (136.2 KiB) Staženo 77 x
-
size XXXL.jpg- (49.69 KiB) Staženo 54 x
- Přílohy
-
_ŇUFŇUF!.JPG- (281.59 KiB) Staženo 68 x
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
pavouk.jpg- (38.08 KiB) Staženo 74 x