jak zapojit pohybové čidlo
Moderátor: Moderátoři
-
vikos
jak zapojit pohybové čidlo
-
vikos
ústředna GALAX 18
vikos píše:zdravím všechny. Jsem moc rád že se můžu na někoho obrátit. Nestihnul jsem školení a potřeboval bych radu. jedná se o zapojení pohybových čidel k ústředně a ke klávesnici... potřeboval bych alespoň nějaké základní informace.. mnohokrát děkuji.
dodatek ústředna je GALAXI 18 (16) dotaz jak se tahle ústředna resetuje a jak znovu nastavit čidla... děkuji
-
vikos
Re: ústředna GALAX 18
vikos píše:vikos píše:zdravím všechny. Jsem moc rád že se můžu na někoho obrátit. Nestihnul jsem školení a potřeboval bych radu. jedná se o zapojení pohybových čidel k ústředně a ke klávesnici... potřeboval bych alespoň nějaké základní informace.. mnohokrát děkuji.
dodatek ústředna je GALAXI 18 (16) dotaz jak se tahle ústředna resetuje a jak znovu nastavit čidla... děkuji
je zakodovaná a kódy nemám -potřeboval bych ji znovu rozchodit a nemám žádnou dokumentaci..... já vím že je toho moc ! ale děkuji
- alovka
- Zakladatel fóra/superadmin
- Kontaktovat uživatele:
Galaxy je velmi velka chutovka a pre zaciatocnika co nema ziadny kod a ani dokumentaciu je to zabite...Nema zmysel sa v tom vrtat.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy