jak zapojit pohybové čidlo

Manuály, rady a návody z oboru zabezpečovací techniky a elektrické zabezpečovací signalizace (EZS)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vikos

jak zapojit pohybové čidlo

#1 Příspěvek od vikos »

zdravím všechny. Jsem moc rád že se můžu na někoho obrátit. Nestihnul jsem školení a potřeboval bych radu. jedná se o zapojení pohybových čidel k ústředně a ke klávesnici... potřeboval bych alespoň nějaké základní informace.. mnohokrát děkuji.
ok1umb

#2 Příspěvek od ok1umb »

Vše bys měl mít v průvodní dokumentaci ústředny. Ani jsi nenapsal o jakou se jedná. Tak promiň, ale takto se radí těžko.
Zdravím Míra UMB
alovka
Zakladatel fóra/superadmin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od alovka »

Chybí typ ústředny, jsou jich desítky druhů a čidel jakbysmet. Obecně ale, když rozebereš čidlo tak je v něm popis svorek. V ůstředně také, ale tam budeš, jako nováček potřebovat dokumentaci. Bez upřesnění smůla.
GEEL

#4 Příspěvek od GEEL »

Ako napisal alovka,pokial zacinas:cidlo sa zapoji do svoriek,alebo zbernici.Ak mas konkretny typ centraly a pir tak napis.A co naprogramovanie spolu s nastavenim.Chces to skusit alebo zacat montovat?
Potom by bolo vyse pisania a rad na zaciatok.
vikos

ústředna GALAX 18

#5 Příspěvek od vikos »

vikos píše:zdravím všechny. Jsem moc rád že se můžu na někoho obrátit. Nestihnul jsem školení a potřeboval bych radu. jedná se o zapojení pohybových čidel k ústředně a ke klávesnici... potřeboval bych alespoň nějaké základní informace.. mnohokrát děkuji.

dodatek ústředna je GALAXI 18 (16) dotaz jak se tahle ústředna resetuje a jak znovu nastavit čidla... děkuji
alovka
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od alovka »

Galaxy , není zrovna jednoduchá ústředna pro záčatečníky :eat: Potřebuješ manuál. Máš alespoň kód správce a instalační kód?
vikos

Re: ústředna GALAX 18

#7 Příspěvek od vikos »

vikos píše:
vikos píše:zdravím všechny. Jsem moc rád že se můžu na někoho obrátit. Nestihnul jsem školení a potřeboval bych radu. jedná se o zapojení pohybových čidel k ústředně a ke klávesnici... potřeboval bych alespoň nějaké základní informace.. mnohokrát děkuji.

dodatek ústředna je GALAXI 18 (16) dotaz jak se tahle ústředna resetuje a jak znovu nastavit čidla... děkuji

je zakodovaná a kódy nemám -potřeboval bych ji znovu rozchodit a nemám žádnou dokumentaci..... já vím že je toho moc ! ale děkuji
alovka
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od alovka »

Pokud nemáš školení a neznáš systém, nemá cenu se do toho pouštět. Instalační manuál má 200 stran ( 50MB ) doplněných grafikou pro snadnější pochopení. Ovládání ústředny je specifické, nelze přirovnat k jiným typům ústředen. Studený start systému se dělá při odstaveném napájení přerušením propojky na boardu. Potom musíš znát implicitní kód pro vstup do technika a zadat ho dvakrát po sobě.
Raptor181
Moderátor

#9 Příspěvek od Raptor181 »

Ak mozem tak sa pridam...
Galaxy je velmi velka chutovka a pre zaciatocnika co nema ziadny kod a ani dokumentaciu je to zabite...Nema zmysel sa v tom vrtat.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Odpovědět

Zpět na „Zabezpečovací technika“