Pomoc s vyberom NiMH AA format?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
feroarn

Pomoc s vyberom NiMH AA format?

#1 Příspěvek od feroarn »

Chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s tymito bateriamy?ak nie tak ake by v tejto cenovej relacii odporucil dakujem
http://www.alza.sk/camelion-aa-tuzkove- ... 223419.htm

Camelion AA tužkové NiMH
Davidus
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od Davidus »

raději bych koupil Sanyo eneloop, jsou docela prověřené, tyto mi vubec nic neříkají :roll:
ok1hga

#3 Příspěvek od ok1hga »

Davidus píše:raději bych koupil Sanyo eneloop, jsou docela prověřené

pozor na padělky . . . už se to tady probíralo !
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Buď Sanyo Eneloop, jak už bylo naznačeno předemnou, nebo Panasonic Infinium. Oboje mají nějakou technologii, která potlačuje samovybíjení, takže třeba v "baterce" mám baterky furt připravený ke svícení :D Teď jsem kupoval novou nabíječku a k ní jsem dostal firemní Powerex Imedion, taky zatím drží, ale mám je krátce.
Zaky

#5 Příspěvek od Zaky »

Ahoj,
také jsou překvapivě dobré tyhle:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _use_.html
Jsem sice obecně spíš čínaskeptik, tyhle baterky jsou ale skutečně také s nízkým samovybíjením (po 14 měsících od zakoupení jsem z nich vybil mírně přes 1600 mAh), testováno na dvou kusech. Dvě sady po čtyřech kusech používám do fo'táku a spokojenost.
Michal
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Camelion je asi najlacnejsi hnoj, co sa u nas predava, tak od toho necakaj zazraky. Aj sprosta CR2016 od nich ma taky velky vnutorny odpor, ze podsvietenie na hodinkach prestalo fungovat, ale este hodinky nesignalizuju slabu bateriu...
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jjilek »

Já jsem měl roky problémy s NiMH AA ve foťáku. Nepotřebuji jej každý den a tak jsem baterky vždy musel předem nabíjet a průšvih byl, když jsem zapomněl. Až jsem dostal doporučení používat GP Recyko+. Dal jsem za sadu 6 ks asi 360 Kč, stejně potřebuji nejméně 2 dvojice - a je po problémech. Baterky vydrží rok kolem 80% (to jsem netestoval já, ale kamarád na vysílači pro RC modely). Asi podobnou technologii mají i další výrobci, takže určitě NiMH s výdrží asi 1 rok. Normální se vybijí v rozmezí několika málo týdnů.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“