Zháňam schému OVP2127

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jopo166

Zháňam schému OVP2127

#1 Příspěvek od jopo166 »

Najde sa tu nejaka dobra duša ktora ma schemu k tejto TV a mi ju pošle?? Telku ešte nemam ale idem ju opravovať možno ani zo schemou ju neopravym ale možno hej. Možte kludne aj na EMAIL oreske33@centrum.sk :wink:
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

Možná ji už máš - jen o tom nevíš :wink:
V každém případě (na tuto telku) samostatná doku není - zato je to stejné s těmito: SM5.1: CTV2021FS, CTV2131FS, CTV2124FS.
A máš ji třeba tady 8O :roll:
Honza - kokúň

#3 Příspěvek od jopo166 »

dakujem kokun vedel som že v servisnom manuali 5.1 .Nevedel som však že ktore typy teliek sa vtom servisnom manuali nachadzaju. Mne dnes tak ta elektrobastlirna vypadava preto pišem 2 krat a potom mažem.
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

jopo166 píše: ... Mne dnes tak ta elektrobastlirna vypadava preto pišem 2 krat a potom mažem.

Tak včera to byl děs (takhle jsem to nezažil, co tu chodím) - celé odpoledne i večer to chodilo jen po chvilkách, proto to čtu až dnes :cry:

Tady máme vysvětlení od Zdeňka:

ZdenekHQ píše:Problém způsobuje jiný web sdílející stejný SQL server, technici to řeší.

Stejné problémy jiným jsem po stěhování EB zřejmě způsoboval i já, když jsem generoval search index, než to Alovka přesunul na svůj počítač.

Snad toho přetěžování brzy nechá.
Honza - kokúň

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“