Basové kombo Stagg CA50B15
Moderátor: Moderátoři
Basové kombo Stagg CA50B15
Dostalo se mě do ruky tohle basové kombo: http://www.teleguitarra.com/index.php?a ... oductId=68. Jeden ze vstupů nefunguje a proto jsem vyjmul zesilovač s tím že závadu odstraním. Za prvé musím konstatovat že je to podvod jak hrom protože konec má jako zdroj osazené tráfko s bídou 40VA a konec je osazen LM1875T, takže ne 50W jak se udává ale asi max. těch 20. Zkusím tedy sledovat signál ale chci se Vás zeptat jestli s tímto má někdo z Vás nějaké zkušenosti a také jestli někdo z Vás nemá na to schéma.
Na vstupu je TL072CN. GES má ale TL072CP. Mohu ho v případě že bude KO nahradit?
Za případnou pomoc děkuji. V případě že se podaří závadu odstranit, samozřejmě budu informovat o příčině.
Taky se chci zeptat jestli někdo neví co je v tom za repro. Je na něm na štítku označení 151802A S7-0246A0956 8ohm G5. Nikde jsem podle toho nic nenašel.
Kaca
- Philip_Fry
- Philip_Fry
Jestli je 1/2 vstupního OZ odpálená, tak ho zkus vyměnit, kdo ví, jestli se jenom na vstup nedostalo velké napětí - např. z nějakého efektu, přepětím, nebo nějaké podobné (kombem neovlivnitelné) věci.
EDIT: neříkám, že by tam ty repra Eminence nemohly být, ale překvapilo by mě to, navíc by tam spíš zůstaly nálepky a patřičně by se zdůraznilo (v návodu, na krabici, a tak...) že je repro značkové.