Sháním manuál mixážní pult Solton EC mix 8/2

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Tondaxxx

Sháním manuál mixážní pult Solton EC mix 8/2

#1 Příspěvek od Tondaxxx »

Dobrý den, sháním manuál k mixážnímu pultu Solton EC mix 8/2. Je to už starší pult a na stránkách výrobce už není k mání.
Philip_Fry

#2 Příspěvek od Philip_Fry »

Jakej manuál? Uživatelskej?
Tondaxxx

#3 Příspěvek od Tondaxxx »

Ano, uživatelský, konektory na vrchní boční straně nejsou na tomto mixážním pultu popsané, a rád bych věděl, k čemu jsou
Philip_Fry

#4 Příspěvek od Philip_Fry »

XLR samice jsou mikrofonní vstupy, řada jacků pod nimi linkové, XLR samci jsou symetrické výstupy, jacky pod nimi patrně nesymetrické, sloupec jacků odspodu Monitor out, AUX2, AUX1, nad tím snad AUX returny, tipuju vše nesymetrický. Odhaduju to podle obrázku v nevalné kvalitě. Jack dole je na sluchátka, cinche jsou TAPE IN/OUT.
Tondaxxx

#5 Příspěvek od Tondaxxx »

Jo, to popsané je, ale z horního boku je jeste 5 jacků (vedle napájecího konktoru mixážního pultu), a ty jsou nepopsané.
Philip_Fry

#6 Příspěvek od Philip_Fry »

Tak to bude nějakej bastl, v originále žádné další konektory nejsou.
Tondaxxx

#7 Příspěvek od Tondaxxx »

tak děkuji za odpovědi, kupoval jsem uz pouzity, ale musim konstatovat, ze tam ty konektory vypadaj jako z fabriky.
Philip_Fry

#8 Příspěvek od Philip_Fry »

Ještě takhle, je to racková nebo stolní verze? U té rackové jsem si na 100% jistý, že žádné další konektory na zadní straně nemá, vrak tohodle pultu jsem velmi dlouho schovával "v bordelu".
Ale každopádně pokud to není popsané, tak by neměl být problém pult otevřít a podívat se, kam je to zapojené.
Tondaxxx

#9 Příspěvek od Tondaxxx »

Je to rackova verze.

Tak jsem ro rozdelal a je to opravdu jen paralelně připojené k 5 vstupům. Moc děkuji za snahu
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“