CD i DVD načítá bez problémů,ale při sledování filmu at už Divx nebo přímo DVD se přehrávání zastaví (jakoby někdo zmáčknul STOP") vyndal jsem baterky z ovladače a stále to samé.Dělá to ale pokaždé v jiném čase.%čekal jsem ještě svod na tlačítku STOP na čelním panelu ale nezjistil jsem nic takovýho
DVD přehrávač philips DVP5980- zvláštní závada
Moderátor: Moderátoři
DVD přehrávač philips DVP5980- zvláštní závada
CD i DVD načítá bez problémů,ale při sledování filmu at už Divx nebo přímo DVD se přehrávání zastaví (jakoby někdo zmáčknul STOP") vyndal jsem baterky z ovladače a stále to samé.Dělá to ale pokaždé v jiném čase.%čekal jsem ještě svod na tlačítku STOP na čelním panelu ale nezjistil jsem nic takovýho
- Philip_Fry
Ale napřed popiš závadu jako takovou, ať se dá poradit více. Tj. např. číslo FW, který tam máš, stáří DVD přehrávače, jestli se na něm něco už opravovalo atd. DO by to dělalo jen po mechanickém stisku, např. při smítku nebo drobku pečiva pod tlačítkem (celej rolík tam asi nedostaneš
Může to dělat i elyt v napájení, kouknul ses na něj ? Podívej se na novější FW na internetu a najdeš u toho i diskusi, co to odstraňuje.
dočetl jsem se pouze to že nový FW opravuje tyto nedostatky:
-Delší názvy souborů
-Lepší titulky k divx filmům (bez pozadí, písma a lepší pozice)
, DivX titulky Auto Load
elit jsem meril i vymenil.DVD je staré 2 roky.Opravováno nikdy nebylo.