K čemu je ve vysavači součástka, označená jednotkami tlaku?
Moderátor: Moderátoři
- RomanoREPAIRS
K čemu je ve vysavači součástka, označená jednotkami tlaku?
- RomanoREPAIRS
- RomanoREPAIRS
mimochodem, zajimalo by mně naco je kontrolka označená obrázkem v příloze. nikdy se mi nerosvítila. nemá s tím tlakovým senzorem něco společného?
Sloučil jsem po sobě jdoucí příspěvky do jediného a zbytečné vymazal.
Hill
- Přílohy
-
Bez názvu.jpg- (9.67 KiB) Staženo 102 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A ta kontrolka je snad jasná - vyjmout zásobník a utíkat směr popelnice. My to rovnou celý vymyjem včetně filtrů a nasadíme druhej, než ten první uschne. Inu vesnice....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- RomanoREPAIRS
- RomanoREPAIRS
První bývá spojený hadicí s komorou se sáčkem a zjišťuje, jestli není plný sáček (ucpaný motor, moc velký podtlak v tom prostoru), případně rozsvítí kontrolku, může také snížit otáčky motoru a podobně (např. přes procesor). Druhý spínač bývá za motorem (mezi motorem a výstupním filtrem) a zjišťuje ucpání filtru (zvýšení přetlaku) - po sepnutí také rozsvítí příslůušnou kontrolku, popřípadě spáchá i něco jiného...
Jestli se ti kontrolka nerozsvítí, tak buď bude špatný spínač, nebo se prostě do něho nedostane tlak - ucpaná, zlomená nebo prasklá tlaková hadice, někdy bývá prach přímo ve vstupu (u sáčku/nádoby na prach) a tak.
P.S: ten Privileg neznám (i když vypadá povědomě, možná jsem ho už opravoval), tohle ale platí všeobecně.
- RomanoREPAIRS