Zdroj pro bezdrátový zvonek - trafo, nebo přímo z 230V
Moderátor: Moderátoři
A když přijde: odečet na vodoměr, pošťačka, soused na pokec, sousedka půjčit si dvě vajíčka, kluk od vedle, že mu spadl míč do zahrady, starosta ať jdu pomoct stavět máj, děcka co roznášej svatební koláče, atd atd...? Tak budou tlouct na okno? Kdo žije na vesnici, ví svý.
Já spíš nechápu ty vaše zdroje s trafíčkem a baterkama? Když už tam mám síťové trafíčko, tak na co nějaké baterky?
-
petrfilipi
Taky děkuji za upozornění na tráfko od Hahn. Já jsem si vybral trafíčko od firmy Myrra, teplotní třída 70°C (i když přesně nevím co to je). Tak se snad moc hřát nebude.
Krabičku na přijímač budu mít KM49, vysílací modul bude TX-SAW433/s-Z, přijímač budu mít BC-NBK. Za přijímačem bude ještě LM386, jelikož máma moc neslyší. Jako dvojtlačítko použiji typ 06002 od firmy Montabras. Už jsem ho koupil, ale ještě ten den jsem ho musel reklamovat, neboť v Turecku nebo kde se to vyrábí, nějak špatně vyřízli závit, takže vrchní a spodní díl do sebe nezapadají. Ach jo.
-
petrfilipi
Napsal jsem email do firmy BV Elektronic do Holic a uvidím, jaká bude cena. Taky jsem se ptal na příkon naprázdno. Jinak tam mají pár druhojakostních traf, důvodem je většinou větší nebo vysoký Io.
Petr