zdvihadlo (naviják,kočka) BERLAN BSZ800A

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Milan121

zdvihadlo (naviják,kočka) BERLAN BSZ800A

#1 Příspěvek od Milan121 »

Tak mi kamarád dovezl toto zdvihací zařízení.Věděl jsem že to není žádná sláva za ty prachy,ale takové překvapení jsem opravdu nečekal.
Hlídání horní koncové polohy dejme tomu robustnější,ale spodní koncová poloha-hliníková tyčinka asi 5 až 6 mm jen trochu zavadím,nebo lano se zesmekne a hned je pokroucená.
Kabel k ovládací hlavici(kontroleru) délky 140 cm!!Pokud bude kočka zavěšena v prostoru ,tak si tam budu muset postavit žebřík abych mohl mačkat ovladač.
A ovladač?kolébkový přepínač s krytkou proti vlhkosti která znemožňuje citlivé ovládání.Životnost přepínače odhaduji tak na 100 Přepnutí.
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Však je to určeno přímo na trubkové lešení , kde si zedník sám zapne i vypne a na kabelu má i stopku . Montuješ mu to přímo nad hlavu . Je to vteřinová záležitost .
Milan121

#3 Příspěvek od Milan121 »

v tomto případě snad ano,ale je to velmi omezující.Naviják nemůžet využít pohodlně více pracovníků na více patrech.
Zkrátka jde jen o kšeft.Co nejmenší náklady.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“