Sony KV-29FX30K, na mne viditelně nebliká

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Sony KV-29FX30K, na mne viditelně nebliká

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím znalce . Pořídil jsem si domů na školení tuto bednu , ležela chudák bezprizorná ve SD . No tak jsem ji dotáhl dom a nyní leží s finluxem vedle sebe . Strčil jsem zásuvku do sítě , relátko sepne a po cca2-3sec odpadne . Myslel jsem , že na mne zabliká a budu mít kde začít . Jenže tento spainvýrobek nemá viditelně LEDku venku . Měl jsem i rozděláno , nějaký podobný pionýr desku odprášil . Viditelně nic nebouchlo , ale nevidím tu LEDku . Jelikož je to oblíbené FE2 , tak by mělo samokontrolu mít , tak si myslím , že je někde schovaná . Na první jem ji nezahlédl ? Kde ji mám (v bedně :D ) hledat ? Děkuji . Případně může mi někdo nadělit sufix ?
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Habesan »

21" ji měly zaletovanou na hlavní desce, zatímco 29" měly přídavný panýlek na konektorech (pod bambulí), asi si ho předchozí doveda nechal.

Je ti jasné, jaká je šance, že tři nejobvyklejší součástky budou všechny vadné???
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Je , ale mám rodinný průšvih , trochu větší mi osobně , kdysi nově koupená , moje , moje , moje chudinka prskla a zhasla . Tak chci honit kšandy zatím na neznámém kuse , nebude to tolik bolet . Tedy vím o dvou věcech vnt+upc . Spomínanou úpravu pochopitelně neznám .
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“