software pro SAT hledání družic
Moderátor: Moderátoři
software pro SAT hledání družic
já jsem o něm zatím vždy jen slyšel.
i když nevím teda jak to muze hledat něco přes Webku ale slyšel jsem o tom
- scorpions-cz
kde si zadáš družici, na mapě dáš bod umístění paraboly a můžež se podívat kterým směrem (na co) by parabola měla "koukat" a podle toho ji v reálu natočíš. Elevaci musíš nastavit na držáku paraboly podle stupnice (pokud není od oka
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- scorpions-cz
Vždycky když jdu někam montovat, předem si to najdu podle přesného umístění paraboly na domě a pak to jde velice rychle a spolehlivě.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
http://www.dishpointer.com/category/iphone-apps/
Nebo myslíš že opravdu stačí webkamerka ? Jedně že by sis do pc nainstaloval věšteckou kouli.. jenom ta licence bude asi dražší! Jediné k čemu tam ta kamera je, je aby měla kde sehnat pozadí na které ti ty družice vykreslí, jinak k prdu..
Zajímalo by mne jestli to někdo z vás vyzkoušel, nebo se k tomu chystá. Mohl by se pochlubit a podělit o zkušenosti.
Nemám iPhone a vůbec mě to netrápí.