Slovensko uvrhne svet do krizy...

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Burajko

Slovensko uvrhne svet do krizy...

#1 Příspěvek od Burajko »

Sme financny teroristi a treba nas vybombardovat. http://www.sme.sk/c/6093767/reakcie-med ... vlady.html :lol:
Hlavne treba obrezanym nalievat do bank peniaze. :oops:
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Burajko

#3 Příspěvek od Burajko »

Esteze tak.
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Budete tak dlouho hlasovat, až vám bude pochopeno ( :brutalbox: ) jak máte správně hlasovat. Jako v Irsku.
fero7

#5 Příspěvek od fero7 »

Samé keci.
Všetci, celý svet vie a vopred vedel, že na druhý pokus sa euroval schváli. Tak načo ta panika?
A či je to správne alebo nie, tak to teraz NIKTO ani netuší. To ukáže až čas (ale čas nemá prsty, tak neviem? :wink:). Momentálne iná možnosť nie je.
Všetko ostatné je iba mlátenie prázdnej slamy.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZdenekHQ »

EU je v krizi už dávno, je předlužená až po krk a tyhle taškařice ji stejně nespasí.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
BOBOBO

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Nejenže nespasí , ale ještě se troška utratí , dokud to ještě jde . Fascinaval mne držitel u Moravce , který "nám" posvětil daň z převodu , ale naznačil , že ostatní svět to neudělá , i když by mohlo být dobré ....
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Oldradio »

Spíš jsem očekával, že Řecko spáchá měnu a vrátí se k drachmě, jak někteří finanční experti předpovídali na pátek 7. 10.
stasek

#9 Příspěvek od stasek »

Nemám ekonomické vzdělání ani nadání, takže nejsem schopen vstřebat potřebu cpát prachy do děravé kapsy podvodníků. Komu a čemu to prospěje opravdu nevím. Pokud by mě někdo mohl odkázat na nějaké polopatické vysvětlení oprávněnosti a potřebnosti tohoto kroku, byl bych rád. :oops:
bastliar

#10 Příspěvek od bastliar »

Keby nejakým zázrakom nedošlo ku schváleniu a oni nás obišli ( o nás bez nás ) ako by asi vysvetlili, že ÍCH členovia nemajú žiadne právo na slobodné rozhodovanie. Ešte, že nám dali šancu, aby si mohli zachovať tvár :roll:
Burajko

#11 Příspěvek od Burajko »

Crifodo píše:Budete tak dlouho hlasovat, až vám bude pochopeno ( :brutalbox: ) jak máte správně hlasovat. Jako v Irsku.

to je snad jasne :lol: ,nemecko a francusko sa o to postaraju,podla lisabonskej zmluvy pravo veta kolonii(sk) sa uz nebude opakovat,to som si isty...
Burajko

#12 Příspěvek od Burajko »

stasek píše:Nemám ekonomické vzdělání ani nadání, takže nejsem schopen vstřebat potřebu cpát prachy do děravé kapsy podvodníků. Komu a čemu to prospěje opravdu nevím. Pokud by mě někdo mohl odkázat na nějaké polopatické vysvětlení oprávněnosti a potřebnosti tohoto kroku, byl bych rád. :oops:

keby si sa korektne narodil do koser rodiny pri koryte,by sa ti urcite zmenil uhol pohladu. :D kriza je len o skupovani majetkov...30roky okomentoval Bata,ako krizu moralky(nemyslim tym nastup hitlera k moci),a nie ako nedostatok penazi.
Zaujimavy dokument http://dokumentarni.tv/penize-ekonomika ... inside-job
tazko povedat,kolko je na tom pravdy,ale celkom to do seba zapada.
Burajko

#13 Příspěvek od Burajko »

Oldradio píše:Spíš jsem očekával, že Řecko spáchá měnu a vrátí se k drachmě, jak někteří finanční experti předpovídali na pátek 7. 10.

oni by to aj urobili,len investori su ako hypochondri(si niekto prdne a stahuju obezivo,aj ked je to len bublina a ta bublina nieje zrovna s toho prdu) a tazko sa zmieria z myslienkou,ze z vladnymi dlhopismy zadlzenych statov si mozu akurat vytret rit. :roll:
"Sa tancuje ,aj ked hudba uz nehra"

Uz sa tesim jak mi zosrotuju uspory...
Zachvilu bude v USA vyhlasene srotovne za EU(ako na slovensu v 2009)...a pritom su v ovela vacsich srackach.Umenie ojebavat je im dane uz v koliske a v DNA. :cry:
rnbw

#14 Příspěvek od rnbw »

Mna na tom najviac serie, ze padla vlada a pride znovu fico...to dost do*ebali.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od ZdenekHQ »

Nezapomínejte na to, že kolem 70 procent všech transakcí s akciema firem dělají automatický systémy a stoprocentně nejsou ošetřený všechny okrajový podmínky. A jak se to jednou zase zblázní, bude to jak vlnobití. Než se investoři vrátí z Mekáče, bude půl Evropy v pr........
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“