Mám tady pár problémů:
1) Obraz je nahoře zdeformovanej, tloušťka toho pruhu je cca 3cm.
Takhle asi dopadnou vertikální pruhy (viz. textová čmáranice dole) a ještě to divně kmitá frekvencí cca 25 Hz.
>>>>>>>
|||||||||||||
|||||||||||||
|||||||||||||
2) Problémy s číslem. Trvá dobu, než se číslo zobrazí (tlačítko musím zmáčknout asi na 2s, aby se zobrazilo). Číslo mám vyřešený tak, že nemá to černý pozadí. To pozadí tam je, ale je pod číslem a má tvar čísla, tady se vyskytuje další problém: za zeleným číslem je "modrej duch", tzn. asi 7 pixelů širokej modrej transparentní obrys toho čísla, kterej se nachází těsně za tím číslem.
3) Divný barvy. Když se zobrazí sytá základní barva (červená, zelená, modrá), tak zvuk začne vrčet, občas se i rozladí, pak vypadnou barvy, nebo to je silně přesycený, tzn. obraz je jen ze základních barev a je zdeformovanej.
Modrá má navíc tu vlastnost, že je-li na obraze modrej předmět, tak to je kolem něj rozmazaný, předmět je skoro bez detailů a navíc se v tý modrý objevuje rozmazanej šum (jako z VHS). Sytě žlutá/oranžová má zase tmavší, vertikálně se pohybující horizontální pruhy, mají vejšku 1 pixel a jsou každej druhej pixel.
Neví někdo, jak tyhle nežádoucí vady na kráse týhle tývky odstranit?
Vím, je to divný, že chci omladit tuhle prabednu, ale po hodinách zprovozňování a stovkách vypálenejch retek (nemluvím o nervách, co jsem zahodil do kýblu) k ní začínám mít citovej vztah