SE K850i - vypne display

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
fifiju

SE K850i - vypne display

#1 Příspěvek od fifiju »

hezký den. mám problém s mobilním telefonem SE K850i,a to ten,žě při stisknutí některých kláves (1,2,4,5,7,8, a navigační klávesy "vlevo" a "dolů") zčerná display. snažil jsem se kolem tohoto problému něco zjistit,ale řešení jsem nenalezl. Jen jsem se dočetl že je to častá závada u tohoto typu.software jsem nahrál nový (1201-1071 R1DA038 071207) přes update service.no též to nepomohlo. Prosím tedy o radu,co závadu způsobuje,a jak se dá odstranit. předem děkuji za pomoc.
krutor

#2 Příspěvek od krutor »

S největší pravděpodobností to bude vadný displej (resp. flex kabel displeje). Pozoroval jsem u tohoto telefonu něco podobného (displej se přetáčel, vypínal se...)
fifiju

#3 Příspěvek od fifiju »

Krutore,děkuji,během týdne to rozdšlám,a uvidím..(jen si musím někde koupit ještě menší torx šroubováček,bo i ten co doteď stačil na starší typy je příliš veliký...) jak dovnitř jsem našel na zou-tube.
fifiju

#4 Příspěvek od fifiju »

tak sem to rozebral,odpor to nekladlo,šlo to moc hezky. (pochválen buď you-tube návod...) display sem našel v internetových obchodech ve dvou variantách (liší se šířkou flexikabelu-originál má trochu jiný tvar) v mém případě osazen levnější typ, při dřívější opravě ve značkovém servisu!!! jiný tvar-kvalitní mechanické ku*vítko. koupím nový,doufám že to lepší provedení,a hyn sa hukáže... :D
fifiju

#5 Příspěvek od fifiju »

dnes mi pošta doručila display.,telefon bez problémů funguje-tzn. závada odstraněna výměnou displeje. děkuji všem za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“