Na googli mi to nenašlo-asi som zle hľadal.
Sencor STV29S71, chassis C-8, vadné VNT
Moderátor: Moderátoři
Sencor STV29S71, chassis C-8, vadné VNT
Na googli mi to nenašlo-asi som zle hľadal.
Telka je v aute a ja som v práci tak asi tolko.Preto sa pítam pretože doma nemám momentálne NET.
To je síce krásne, ale aj keby si mal DOMA ten net, tak Ti hovno pomôže. Základ je najprv odkrytovať telku a čítať ,,sieťku" na DPS. Mimochodom, v 90% schému netreba... Hádam to na RKS...
Hledej, co najdeš na příp. samolepkách, potisk na zdroj. trafu (event. i VN-splitku), ...
A vyfoť typový štítek - pokud to skutečné šasi (BEKO?) jinde neobjevíš
Jiné označení toho trafa je rovněž: Termal TR797 - nikoliv THERMAL (to je hotel v Karlových Varech), tak si nevymýšlej
Kde ho ale sehnat se mě zatím nepodařilo zjistit
Na VN-tr. ale bývá čísel více - opiš další
http://www.termal.com.tr/aramaweb/search.aspx
........... Original Code ..... Termal Code
Select ... 003583111 .......... TR797
EDIT: Není to šásko náhodou BEKO C8
http://www.termal.com.tr/electronics/marka-liste-dst1.xls
TR ...... RO ...... TV BİLGİSİ ............................................... ORIJINAL ............... ESKI KOD ............ YENİ KOD
797 ... 797 ..... BEKO C-8 ŞASİ 29" SLİM TÜP ICL-3 .......... JF29-3914 ............. 040.S03R-J2 ....... 003.58.3111
Máš tu nejenom typ šáska (najdi na NETu, stáhni a porovnej s telkou
A když nebudeš tak lenivý, najdeš těch náhrad trafa hafo (mj. třeba HR 80372)
BEKO ELECTRONIK XKA190-01 - na tohleto (máš to číslo skutečně správně
kokun píše: BEKO ELECTRONIK XKA190-01 - na tohleto (máš to číslo skutečně správně) bohužel i Google mlčí - udělej tak, jak píšu výše
Ale na toto jsi mně už neodpověděl a mně to zajímá
To trafo vyzerá ako toto.
- Přílohy
-
37872.jpg- (27.03 KiB) Staženo 145 x