starej ale dobrej
Moderátor: Moderátoři
- Řasenka je to s tenkým špičatým štětcem, nebo to to s tím ježatým štětcem?
- To jako fakt?
- Hm, jo...?
- Takže po tolika letech sdílení koupelny ani nepoznáš rozdíl mezi řasenkou a štětcem na obočí.
- Ne.
- A přitom já poznám všechny koupelnové výrobky, co používáš ty!!!
- Myslíš oba dva?
- O to nejde.
-----
Pepa přijde večer domů v neveselé náladě, lehne si v ložnici ke své ženě a začne jí pomalu svlékat.
- Promiň, dnes ne, dnes to nepůjde.
- Sakra, to jste se na mně snad všechny domluvily, nebo co?
Prolézal jsem starší vlákna v TV sekci a narazil jsem na toto:
Tento Pavlův výrok nemá chybu:
pajosek2 píše:Tak toto mi jednou dělal dálkový ovladač,přinesli telku,že to samo vypíná a mi to na stole šlapalo bez problémů.Zkontroloval jsem všechno a myslel jsem,že mne jebne,protože doma jim to dělalo zas. Asi po třetí to už dovezli s ovladačem a pak jsem na to přišel,no hrůza.Ten ovladač sám občas vyslal vypnout.Od té doby když mám podobnou závadu,tak chci aby dovezli i dálkáč,protože takový výdrb si budu pamatovat ještě v urně.
- Kontaktovat uživatele:
Její manžel sedí před televizí. A ona se ho zeptá: "Nemyslíš, že mám velkej zadek?" On odpoví: "Ne, drahá, zadek máš úplně akorát."
Po chvíli se ho opět zeptá: "A nemyslíš, že mám trochu celulitidu?"
A on odpoví: "Ne nemáš, vypadáš dobře." Za chvíli následuje další otázka: "A co ty moje prsa, nemám je už nějak svěšená?" A on odpoví: "Ale prosímtě, na to moje p.cání..."
Sedí v noci dva milenci na lavičce v parku, a on povídá: "Ó, slečno jste krásná, jako jitrocel na nějž padá rosa ve svitu luny." Ona se na něj podívá, a povídá: "Nezam.dáme si?"
Je to zvláštní, ale jakmile se zabil, začala jsem se cítit mnohem líp.Tak jsem si řekla, kašlu na to! Zatnu zuby a nějak to vydržím!
Wikipedia: "Já vím všechno!"
Google: "Já najdu všechno!"
Facebook: "Já znám všechny."
Internet: "Beze mě jste v prdeli."
Elektřina: "Tak se uklidníme, jo?!"
Žádost na ministerstvu financí.
Vážený pane ministře financí Kalousku,
Mám relativně slušný plat, který činí 12.000,- Kč čistého měsíčně. Přesto Vás žádám abyste zařídil aby mi bylo mi přidáno o 24,- Kč měsíčně (čistého). Svoji žádost odůvodňuji takto:
Mám ženu, která nepracuje a stará se o dvě děti. Bydlíme v jeskyni, koberce ani nábytek nevlastníme. Prací prostředky a mýdlo nekupujeme, protože pereme v potoce. Za vodu, plyn a elektrickou energii neplatíme, protože nic takového nemáme. Obuv a oděvy nekupujeme, chodíme v tom co někde najdeme. Na příspěvky do odborů mi nezbývá a na dovolenou nejezdíme, do divadla a do kina také nechodíme. Přesto náš denní rozpočet vypadá takto:
Snídaně -3 rohlíky a voda z potoka 3,60 Kč
Přesnídávka -3 rohlíky a voda z potoka 3,60 Kč
Oběd -v bufetu polévku za 9,80 a guláš za 34,90 44,70 Kč
Svačina -3 rohlíky a voda z potoka 3,60 Kč
Večeře -v bufetu polévku a guláš 44,70 Kč
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Celkem 100,20 Kč
Na osobu na den 100,20 Kč
Na 4 osoby na den 400,80 Kč
4 osoby na měsíc 12.024,- Kč
V měsíci , který má 31 dnů se jeden den postíme. V měsíci, který má méně než 30 dní ušetříme a tuto částku věnujeme nadaci, která podporuje bydlení našich rómských spoluobčanů.
Za zvýšení platu co nejsrdečněji děkuji,
Občan Josef Procházka
Odpověď Ministra financí Kalouska,
Vážený občane Procházko,
Vaše žádost byla přezkoumána na našem Ministerstvu financí a závěry šetření jsou následující:
Na noc se není třeba přecpávat, stačí Vám 3 rohlíky a voda z potoka. Měsíčně tím ušetříte celých 4932,- Kč. Vzhledem k současně probíhající restrukturalizaci našeho finančnictví, hledání finančních rezerv a jiných náhrad za rozkradenou republiku Vám o tuto částku Vám zařídíme snížení Vaši měsíční mzdy.
S pozdravem Kalousek
Ministr financí ČR