Přehřívání počítače, jak to poznám?
Moderátor: Moderátoři
Ale to som reagoval na ten nedostatok miesta v skrini, mňa by skôr zaujímalo, kde sa naraz zobralo toľko tepla, keď toľké roky pracoval s chladnou hlavou..
Krom toho jsem odpojil ve zdroji ,,větrák,, z regulátoru teploty a napojil na přímých 12V.. Je to zajmavý systém, ventilátor je připojen na regulátor teploty chladiče, ale zdroje! To se my zdá nesmyslné.. Protože se zdroj nemusí hřát a tak může běžet větrák na velmi malé otáčky, a zrovna se může ,,přehřívat" procesor..
Takže jsem ho dal na přímých dvanáct, promázl olejíčkem na šicák, ale dost je slyšet hučení vzduchu a to mi dost ,,vadí"!!!
Pak jsem přidal další větráček (malinkatý) na nějáký druhý CPU na MB asi to bude CPU grafiky, je na tom chladič zhruba jako u PENTIA I.. Taky sem ho promázl a na 12V
Nakonec jsem přidal větrák ze starého zdroje, ze vnitř PC, zepředu, pod disketovku.. A kvůly tomu jsem musel zlikvidovat kovový šuflík, který tam byl na HDD ,,na vejšku" a HDD jsem veměstnal pod disketovku.. Taky jsem ten věrák promázl a napojil na 12V
Mimo jiné jsem sundal chladič CPU, a smyl z chladiče a i CPU ,,ředidlem" starý a stvrdlý teplovodivý tmel, a nanesl nový.. Zrovnatak na jsem udělal i s tím druhým chladičem, který si myslím, že je na ,,grafiku"..
a FURT SANDRA HLÁSÍ 68 STUPNŮ!!!!!
Kdy se konečně dovím ,,pravé" hodnoty