Ktore subory ci zlozky su potrebne v Win.XPpre PC
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Achab aj Tebe diky,pozriem na to.
Achabe,az teraz po 23:00 som sa na to dostal,je tam toho hodne a VELMI dobre!!! Studovnie na pol roka.Este nieco k mojmu problemu,ked idem na nuke z jedej stranky na druhu a ked za pat sekund nepreskoci na druhu ,kliknem na krizik (zastavit )tak vtedy stanka naskoci cela,aj tlaciaren mi netlaci len poskakuje pomali pri pisani.Nikoho nic nenapada co by to mohlo byt? Grafika len tak to skusim povedat.lebo neviem jej funkciu,nepozrel som si na co je presne.Novy XP by pomohol 100%-ne? Staci len nieco nastavit,disk uz ma 900MB volnychNeni zla MB( maticna doska) vadne el.Zdroj som dal uz druhy a to iste,na nuke to robi probl.neprehra videa len seka,atd
Najdi zložku DOKUMENTS AND SETTINGS a v nej svoju zložku ako si pomenoval PC potom LOCAL SETTINGS a v nej TEMP a v nom vymaž všetko čo tam je a to by malo stačiť.
- tiktak1953
Este sa spytam nie je to poskodenym opercnym sys.Teraz to zase dobre ide ,ale na nuke je to pomalsie.
- tiktak1953
Neviem ,povedz kedy ist na tie nastroje/moznosti zlozky/zobrazenie a zobr...... Bojim sa nieco pos....VDAKA.
- Přílohy
-
2011-10-17_025726.png- (69.45 KiB) Staženo 69 x
Ve složkách "$NtUninstall..." ve WINDOWS na snímku jsou převážně odinstalační informace od aktualizací OS, pokud je smažeš, nebude pravděpodobně možné v případě potřeby příslušnou aktualizaci odebrat.
- tiktak1953
- Přílohy
-
2011-10-17_163704.png- (76.2 KiB) Staženo 69 x
-
2011-10-17_162654.png- (67.33 KiB) Staženo 80 x
-
2011-10-17_025726.png- (69.45 KiB) Staženo 64 x
Předtím si zkus ty aktualizace samozřejmě vypnout.
PS: a kludne vymaž aj to " hf_mig" na začiatku.
Achab píše:Domnívám se že odinstalovat skoro všechny aktualizace bez znalosti co která obsahuje není z hlediska zabezpečení vhodné.
Řekl bych, že je to naprosto v klidu. Nikdo totiž stejně neví, co ty aktualizace zachraňují a ten, co to údajně ví, tak zase neví jak to napsat, aby se mu ostatní nesmáli.
Já osobně mám xkrát vyzkoušené, že je nejlepší odstřelit všechny aktualizace a potom tam dát SP2 nebo SP3. Nebo existuje nějaký důkaz o tom, že bez aktualizací to nefunguje ?
- tiktak1953
Právě to jsem měl na mysli - pokud je třeba nějakou aktualizaci odebrat, odinstalátor potřebuje informace v souboru "uninstal" co a kde má vlastně odebrat. Po smazání těchto souborů aktualizace zůstanou na disku a pravděpodobně nepůjdou odinstalovat - jedině že by "$NtUninstall..." byly pouze zálohy, ale originál soubory jsem v PC nenašel tak se domnívám že jde o jediné odinstalační informace. Samozřejmě to nevadí pokud se nic odinstalovávat nebude.p32 píše: postupná odinstalace aktualizací
to tiktak1953: Při použití různých optimalizačních programů jako zmíněný Advanced Sys. Care apod. je potřeba opatrnost - některé mají tendenci mazat kde co a v krajním případě i rozhodit systém.