Telefonování na dva mobily naráz
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Telefonování na dva mobily naráz
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
To by potom mohol ktokoľvek nechať vyzvoniť dve čísla a nenápadne "odpočúvať!" ich komunikáciu.
Před dvěma roky jsme takto volali (spojení z Hradce Králové do Mumbai a pak na mne do Jičína) naposledy, ani nevím, jestli to měl pro svůj mobil aktivované jen kolega v Hradci nebo jsem ty dva mohl zrovna tak zavolat já, protože jsem konferenční hovor nikdy neorganizoval.
To spojení probíhalo přes operátora, bez účasti jakékoli vnitropodnikové DECT sítě, částku ve výpisu jsem viděl, ale radši zapomněl.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Dotyčný napřed chtěl, ať mu udělám klon SIM karty, že bude mít dvě SIM ve dvou mobilech se stejným číslem. Trošku pracně jsem mu vysvětlil, že tohle síť nespolkne a jakmile je aktivuje naráz, bude veselo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- kevin_mitnick
ZdenekHQ píše:Trošku pracně jsem mu vysvětlil, že tohle síť nespolkne a jakmile je aktivuje naráz, bude veselo.
Sit ma proti klonovani karet hned nekolik ochran. Na jednu z nich narazil kamos - jinak takto vojensky pilot sedlajici u sousedu na Slovaci Mig-29. Jednou, kdyz mel letet z letiste v Kuchyni na Sliac, tak vypnul mobil, vhodil jej do kapsy a po pristani mobil zase zapnul. Sit jeho kartu uplne odmitla. Po dotazu na technickou podporu se dovedel, ze karta byla zamitnuta jako klon, protoze neni mozne, aby 25 minut po odhlaseni z BTSky na jednom konci zeme doslo k prihlaseni o 300 km dale. Po jeho zduvodneni a zaslani potvrzeni ze je pilot stihacky mu byla karta odblokovana a bylo mu jasne receno, ze po pristani ma nechat mobil v klidu aspon na hodinu...