Predehrev/Preheater DPS podomacku =) nake napady?
Moderátor: Moderátoři
Predehrev/Preheater DPS podomacku =) nake napady?
- PCmaniac99
Hill
no to by se mi moc nevyplatilo ne zaty prachy ? kdyz si muzu zato koupit rovnou profi predehrev...
ale premejslim nad spiralou z horkovzdusnovky.. nakej ten univerzalni dil.. a ventylator
Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána.Viz PRAVIDLA, odst.14b)
Hill
- Photomaniak
- Kontaktovat uživatele:
PC-maniak píše:Burajko píše:Za ten cas ,co tu stracas si mohol tie 3 litre uz davno mat zarobene...kdo rika ze je nemam ? ale jak koukam zde se rozumny reci nedockam.. kdo se aspon snazil byly PCmaniac99 , bobobob, ceeert tem DIKY za snahu radeji to du skusit na jine forum mejte se tu
Zdravím,jak jsi dopadl z konstrukcí?? Docela by mně to zajímalo..
- kevin_mitnick
- Photomaniak
- Kontaktovat uživatele:
kevin_mitnick píše:Ja kdysi na podobny ucel pouzival vykuchane torzo stare zehlicky umistene v plechove krabici a drzak na DPS byl ze ctyrech "krokodilu" na kloubech (kdyzi drzak na pajeni od Conrada). Kamos na stejny ucel pouziva nejlacinejsi horkovzdusnou pistoli od Fermu, ktera fouka do krabice s dirama na vrchu a podobnym uchycenim DPS, jak je na tve fotce. Regulaci ma resenou pomoci snimace Pt100 z nejakeho merice tepla a obvodu s jednou 1458 a triakem...
Ještě jestli bych se mohl zeptat na jakou teplotu to máš cca nastavené..
- kevin_mitnick
Photomaniak píše:Ještě jestli bych se mohl zeptat na jakou teplotu to máš cca nastavené..díky..
Tezko rict, teplota DPS a teplota predohrevu jsou dve ruzne veci, to se musis pohrat zkusmo, nastavovat teplotu ohrevu od oka a merit teplotu DPS, treba termoclankem, co davaji k multimetru. Ale pokud mohu doporucit, tak se snaz dostat na teplotu DPS cca 90-110°C, to je zhruba teplota, ktera se mi osvedcila...