No nevím
kokun píše:Onkyo píše:Ano je to šasi C-8 díky za rady už ho len zohnať to VNT.Ani za frasa som to v TV nevedel nájsť.
A to máš tu telku před sebou,
zato já ji v životě neviděl :roll:
Tak dnes přivezli tutéž telku (vč. toho DVBT i CI slotem !!) - takže ji už i "konečně vidím"
kokun píše:kokun píše: BEKO ELECTRONIK XKA190-01 - na tohleto (
máš to číslo skutečně správně
) bohužel i Google mlčí - udělej tak, jak píšu výše

Ale na toto jsi mně už neodpověděl a mně to zajímá
Tak, přestože jsi neodpověděl, tak teď jsem se mohl přesvědčit, že jsi typ šáska (
XKA190-01) napsal správně.
Nic to ale nemění na tom, že o něm GOOGLE "mlčí nadále"

Nedá se o něm téměř nic zjistit - po zadání modelu telky vyhazuje pouze "prodejní stránky" a "dálkáče". Po zadání č. šasi, pouze "toto vlákno"

Kromě vadného konc. trandu ŘKS je rovněž vadné VN-tr. -
ty Turky je ale "zabít málo"
pioneer2 píše:Zdravím mám stejny problém a stejny typ TV. Ovšem je tam vn trafo JF29-3910. ...
Já v něm mám také toto - celé označení ze štítku je následující:
JF29-3910 *
040S03R-J1 *
2007052310Dopídit se ale přesné náhrady je skutečně o držku. I když by mělo pasovat toto - jak psal
Onkyo:
Onkyo píše:Takže trafo zohnané u Ferka
HR80063 resp.originál . 040014TR1 / 003313123 Díky Fero.TV už funguje.Bol vadný ešte tranzistor v RKS a v E-W korekcii a kondíky C519 a C520 a D507.Obraz som ešte dostavil cez SM a je to OK.Pomiatlo ma len to trafo čo tam bolo v mojom TV nejaký hybrid.TV funguje OK.Díky všetkým.

A proč ještě tyto pochybnosti?
Když totiž srovnám datalisty
HR80063 a 1352.5081ELDOR (z AME nabídky), tak jsou naprosto rozdílné - souhlasit (se skutečností) by měl datalist
ELDOR
HR80063 má ale naprosto jiné zapojení vinutí
No co už - pokud něco AME vůbec ještě má, tak to není HR-ko, ale ELDOR.
Ale i
Avelmak uvádí datalist
37837.pdf (tureckého Termalu), který je rovněž od ELDORu odlišný a přitom by se měl shodovat (jak je v záhlaví datalistu uvedeno).
A už vůbec se to neshoduje se "zelenou tabulkou", kterou tu dal
otakarv a přitom ta by měla být směrodatná (je pro telky s obrazovkou 29" - což je skutečnost!). Např. ten datalist Termal, uvádí obrazovky 25"-28"
"Taxi" potom vyber
Já vím, že Ondra Michálek (AME) ani Jožka Ferko (AVELMAK) za to nemohou (dokumentaci přebírají od výrobců), ale byl bych rád, kdyby se k tomu vyjádřili - pokud si toto vůbec přečtou