uvnitř je viditelná oxidace na kontoru pro display a i na DPS.ponořil bych ho do lihový lázně ale je tu problém s tím že na DPS je baterka a tu nevímj jak bych sundal.tak asi budu muset stětečkem okolo
Samsung GT-S5230
Moderátor: Moderátoři
Samsung GT-S5230
uvnitř je viditelná oxidace na kontoru pro display a i na DPS.ponořil bych ho do lihový lázně ale je tu problém s tím že na DPS je baterka a tu nevímj jak bych sundal.tak asi budu muset stětečkem okolo
Pokud myslíš takovou tu malou knoflíkovou baterku, co udržuje v mobilu čas a datum, když je vyndaná hlavní baterka, tak myslím, že ta lázeň nevadí. Ponoř to tam a stětečkem či vatou na špejli to vyčisti. Pak to nech aspoň 24 hodin vysušit.
U displeje vyčisti jen ten konektor, nedávej ho celej do lázně.
Já čistím v isopropanolu v ultrazvukový vaně.
- kevin_mitnick
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
a to s tím utrhnutím je mi to jasné:-) když jsem se seznamoval s horkovzduchem tak sem rval jednu plosku za druhou ale na svých věcech teda samozřejmě
Ohladom toho samsung telefonu som si pisal s 555 cez SZ a bohuzial ked ani po vycisteni telefon nefunguje korektne a ma problem so zapinanim tak vhodnejsie bude telefon vyhodit a nahradit novym nakolko dnesny bezolovnaty cin + oxidacia nejde dohromady vôbec a navyse v tom samsungu je vecsina BGA cipov na doske nalepenych takze ani ultrazvukom by nedosiahol uplneho vycistenia a telefon nebude nikdy v 100% stave - ine je ked zoxiduje len mensia cast telefonu ale ked uz je toho vela tak sa to neoplati riesit .
Mne osobne v telefone od samsungu menili v servise 2x dosku pricom raz odisiel driver LCDcka a raz nejake BGAcko na kameru ktora nefungovala takze asi tolko k dnesnej forme servisovania a kvalite elektroniky .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
nechal jsem zchladnout.telefon jsem zavřel a asi už po 8mé ho zapínám a zatím to běží tak uvidím co dál no.foták jde,zvuky jdou,signál chytá,dotyk funguje tak uvidíme co dál
moc děkuji všem