OVP CTV212, nejde zapnúť
Moderátor: Moderátoři
OVP CTV212, nejde zapnúť
lipko píše:Ahojte. Mám na stole túto telku. Neviem jej minulosť, ale po zapnutí do siete sa nič nedeje. Pri meraní zdroja som na primárnej strane nameral napätia OK. Na filtračnom konde 330 V. Na primárnej strane nulové napätia. Zajtra by som chcel premerať elyty v zdroji a potom sa poradiť, ako ďalej.
Áno - všetko je to OK
To:CZJKP1,nerad mu chujoviny...pohybujem,ze si nejaky zdroj v TV opravil.
Velmi pěkně to vyjádřil mi-ro v tomto vlákně:
mi-ro píše:... Ostaní se musí hledat už vyměřováním a kontrolou jednotlivých obvodů a opravářskou inteligencí vydedukovat když něco nejde, tak co to může způsobit.
Burajko píše:lipko píše:S takouto závadou som sa ešte u takýchto TV nestretol. TV je úplne bez akého koľvek náznaku nabehnúť. Dnes večerom sa tomu povenujem, skúsim premerať tú zdrojovú časť podľa schémy.
To si toho este nevidel dost...
To:CZJKP1,nerad mu chujoviny...pohybujem,ze si nejaky zdroj v TV opravil.
Párkrát jo, protože vždycky když někomu nefunguje TV tak mu doporučím ať ji vyhodí z okna. Ale občas se stane, že někdo na mou radu nedá, a pak mě nezbyde nic jiného, než se mu vrtat ve zdroji televize