Jaký multimetr?
Moderátor: Moderátoři
Jinak k tomu Fluku-Dneska jsem v praci rozebral 3 ruzny Fluky a zadnej neni resenej tak jak je na fotce-hlavne vsechny 3 maj rozhodne precizne resenej proudovej bocnik a jeste vsechny jsou uvnitr stineny plechovym krytem,navic vstupni svorky jsou pevne pripajeny k tistenymu spoji.Prislusenstvi taky neni standart co Fluke dava-tady u tech snur si brzo muzes zopakovat urvanej kabel.
Pokud ti funguje tak je to ok,jenom doufam ze pokud je to v licenci Fluke neobsahuje tento typ vadnou elektroniku jako nase multimetry v praci ktery nam zdarma vymenili.
Jít se podívat... To jsem byl. Bohužel v mém okolí jsem toho moc nenašel (buď jen ty úplně nejlevnější nebo naopak prodejce jen konkrétní značky). I ten ProsKit mají jen v GM (aspoň podle hledání na netu) a já mám nejbližší GMko cca 120 km cesty. Takže nakonec dám za benzín víc než dám za měřák. Ale ještě plánuju vyrazit, tak se třeba zadaří...
Ten druhy mal od vyroby vadny jeden pliesok v prepinaci, casom sa zlomil a teraz mi to neukazuje desatinnu bodku. Inak uz len nove hroty.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
chcel by som sa opytat trocha stupidnu otazku...
Mohlo sa nieco stat, ak som na digitalnom multimetri UNIT UT58D, pripojil + baterie tam kde sa ma pripojit - a naopak a potom som merak skusal zapnut?
Samozrejme ze po zapnuti nic nenabehlo, chcel som len nieco skusit, no nejak sa mi tu bateriu podarilo otocit naopak..potom som na to prisiel ze je opacne a pri spatnej montazi krytu je bateria zalozena dobre a merak ide.
Len sa fakt potrebujem ubezpecit ze sa pri tom nic nestalo. Je tam nejaka ochrana proti prepolovaniu a pod?
Dakujem.
- feliz_navidad
Pred par lety jsem si koupil dost drahej Metex a uz je kompletne rozsypanej prepinac. GoldStar maka 25 let a jedina zavada. Kdyby nebyl tak podrapanej a jinak vojetej pouzivanim, tak nic novyho neshanim...
Jirka